Tanssikeskus Footlight Helsingissä hakee tiimiinsä kulttuurituottajaa

ILMOITTAJA: TANSSIKESKUS FOOTLIGHT
1.10.2020

Odotamme sinulta:
Kulttuurituottajan AMK-tutkintoa, innokasta otetta, oma-aloitteisuutta, halua työskennellä upeassa tanssikouluympäristössä, joustavuutta, hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa ja kohtuullista ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Huippupaikan tanssimaailman paraatipaikalta, monipuoliset työtehtävät, upean työympäristön ja perheyrityksen välittömän ilmapiirin.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. myynti- ja markkinointitehtävät, asiakaspalvelu, laskutus, sosiaalisen median suunnittelu ja toteutus, oppilasnäytöksiin liittyvät järjestelyt ja erilaiset tapahtumatuotantoon liittyvät tehtävät.

Palkka: Sopimuksen mukaan
Työaika: 37,5 tuntia viikossa. Työpäivät sijoittuvat ajalle ma-la.
Hakemukset: oskari.kela (@) footlight.fi
Hakuaika: 1.-15.10.2020.
Työ alkaa: 1.11.2020
Lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Kela, sähköpostitse tai puhelimitse 0451244386

https://tanssikeskusfootlight.fi/

Vuonna 1984 perustettu Tanssikeskus Footlight on maamme johtavia taidetanssioppilaitoksia. Toimimme Helsingin keskustassa, Lauttasaaressa, Roihuvuoressa ja Espoon Leppävaarassa. Lisäksi teemme yhteistyötä Porvoon Tanssiopiston kanssa, mm. hoitaen heidän oppilastoimistopalveluitaan.

Perheyrityksenä aloittanut tanssioppilaitos on vuosien saatossa kasvanut innovatiiviseksi taiteen perusopetusta antavaksi instituutioksi. Oppilaitoksemme noudattaa edelleen taipaleemme alkumetreillä määriteltyjä perusarvojamme:
Turvallinen oppimisympäristö
Perhearvojen kunnioittaminen
Toisen ihmisen arvostaminen
Iloinen yhdessä kehittyminen

Mikäli tunnistit itsesi ja koet arvomme omaksesi, laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan!