Tanssille ry hakee uutta toiminnan koordinaattoria!

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
24.3.2021

Toiminnan koordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdistyksen sihteerinä toimiminen, opettajien työsopimusten kirjoittaminen ja palkanmaksu, viestintä ja talouden hoito apurahahakemuksineen sekä muut yhdistyksen käytännön toiminnan juoksevat tehtävät. Kiinnostuksen mukaan voi osallistua opettajien valintaan tai muihin toiminnan suunnittelutehtäviin. Tehtävään perehdytetään.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen 1.8.2021-31.1.2022 (6kk), jota jatketaan rahoituksen salliessa. Työaika on 25h/kk ja palkka on 450e/kk. Perehdytys tapahtuu 1.5.2021-30.6.2021, jolloin tunteja on 10-25h/kk ja tuntipalkka on 17e/h. Perehdytysaika on tehtävän koeaika.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta ammattitanssijoiden treenitoiminnan kehittämiseen. Eduksi katsotaan Tanssille ry:n toiminnan tuntemus, kokemus yhdistystoiminnasta ja taloushallinnosta sekä ruotsin kielen taito.

Vapaamuotoiset nimettömät hakemukset (hakemusdokumentista ei saa henkilöllisyys tulla ilmi) 14.4. mennessä yhdistyksen sihteerille osoitteeseen info(at)tanssille.net. Kirjoita otsikkokenttään ”Työhakemus”.

Rekrytointitiimi (pj. Leena Harjunpää ja hallituksen jäsen Sari Palmgren) valitsee haastateltavat nimettömien hakemusten perusteella ja pyytää CV:t vasta haastateltavaksi kutsuttavilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistyksen tämänhetkinen toiminnan koordinaattori, sihteeri Veera Lamberg, puhelinnumerosta 050 544 8104.


TANSSILLE ry on helsinkiläisten ammattitanssitaiteilijoiden vuonna 2001 perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tanssin ammattilaisten ja opiskelijoiden työskentelyolosuhteita sekä kehittää ja ylläpitää ammatin edellyttämää työkuntoa. Yhdistys järjestää Helsingissä säännöllistä ammattitreenausta. www.tanssille.net