Tanssille ry: Yamuna body rolling -kurssi 29.-31.5. klo 10-11.30 Helsingissä

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
8.5.2017

Tanssille ry järjestää Merja Snellmanin ohjaaman Yamuna body rolling -kurssin 29.-31.5.2017 klo 10-11.30.

Kurssi pidetään Leipätehtaalla (Kaikukatu 4A, 00180 Helsinki) Helsingin Tanssiopiston LEI2-salissa (5. krs).

Kurssin hinta yhdistyksen jäsenille on 35€, ei-jäsenille 65€.

Ilmoittautumiset osoitteeseen workshop(at)tanssille.net 15.5.2017 klo 16 mennessä.

”Vapautta, voimaa ja liikkuvuutta kehoon!  Yamuna on kehonhuoltomenetelmä, jossa eri kokoisia palloja apuna käyttäen helpotetaan kireiden lihasten ja sidekudosten aiheuttamia liikerajoituksia, kiputiloja ja ryhtiongelmia. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen, ja usein positiivisen vaikutuksen, liikkumisen vapautumisen ja tilan tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen.

Pidemmällä aikavälillä menetelmä voi auttaa ryhtiongelmien korjaamisessa, lisätä suorituskykyä ja  parantaa elämänlaatua helpottamalla kiputiloja ja stressioireita. Menetelmä auttaa ihmistä ymmärtämään oman kehonsa toiminnan logiikkaa ja rajoitusten sekä mahdollisten kiputilojen syntyä. Helposti opittavana se tarjoaa myös erinomaisen välineen itsehoitoon ja tukee hyvin muita kehoterapian muotoja.”

Merja Snellman on valmistunut tanssinopettajaksi Turun taiteen ja viestinnän oppilaitoksesta ja toiminut yli kymmenen vuotta nykytanssin opettajana, koreografina ja tanssijana työskennellen mm. Kansallisoopperan baletti­oppilaitoksessa ja Teatteri­korkeakoulussa. Hän on myös Somatic Pilates -ohjaaja sekä yksi neljästä sertifioidusta Yamuna Body Rolling -ohjaajasta Suomessa