Tanssin Aika 2022 -festivaalin teoshaku on auki, dl 28.2.

ILMOITTAJA: KESKI-SUOMEN TANSSIN KESKUS RY
7.2.2022

HAKU AUKI, OPEN CALL:
Miten kurotamme kohti? 30.9-2.10.2022.

Vuoden 2022 TANSSIN AIKA -festivaali ratkoo tanssin ja yleisön suhdetta

Pyydämme tanssitaiteilijoita tarjoamaan teoksia, joiden yleisösuhde on ajateltu ja kurottaa kohti laajemman tanssiyhteisön syntyä alueelle. Voit tarjota:
– Vierailuesityksen tai teoskonseptin festivaalille. Esitys voi olla joko Villa Ranan tiloissa tai ulkona, Villan ympäristössä.
– Esityksiä maakuntakiertueelle: esityksiä, jotka kiertävät lähialueen kouluissa. Etsimme 30-45 min esityksiä, yläkoulu- ja lukioikäisille. Samaa esitystä voi tarjota sekä festivaalille että koulukiertueelle. Esitys voi olla lyhyempi versio nykytanssin näyttämölle rakennetusta teoksesta.
– Paikallisten tanssitaiteilijoiden demoja tulevista esityksistä. (Tarjoamme 5-20 min demoille esitys- ja harjoitustilan.)
– Lyhyitä nuorten ei-ammattilaisten/harrastajien/vastavalmistuneiden tanssitaiteilijoiden esityksiä, jotka toimivat lämppäreinä ammattiesityksille. Kesto 3-10 min. (Tarjoamme esiintymismahdolisuuden.)

Teosehdotukset, tarvittaessa kustannusarvio, video- ja kuvamateriaali lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: janina.rajakangas@tanssinkeskus.fi 28.2.2022 mennessä.

Vuoden 2022 Tanssin Ajan kuratoi taiteellinen johtaja Janina Rajakangas. Osa valinnoista tapahtuu kutsuperiaatteella avoimen haun ulkopuolella. Jos sinulla on mitään kysyttävää tai haluat keskustella festivaalista, olethan yhteydessä.