Tanssin dramaturgiaa – työpaja Turussa 19-20.9.

ILMOITTAJA: DANSART.SIHTEERI@GMAIL.COM
28.8.2020

”Vapaa mistä? Vapaa mihin?”
Tanssin ja liikkeen dramaturgiaa tiiviissä paketissa Turussa syyskuussa. Työkaluja esitysidean ja -rakenteen kirkastamiseen tyylilajista tai osallistujan taustasta riippumatta.

Tunnit LTA:n studiolla Manillassa (Itäinen Rantakatu 64)
Ajat: lauantai 19.9. klo 13-16
sunnuntai 20.9. klo 12-15

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.9.

Hinnat:
Dansartin ja Grus Grusin jäsenille: 25€/1 päivä ja 40€/2 päivää
Ei-jäsenille: 40€/1 päivä ja 70€/2 päivää
Dansartin jäsenmaksu (kalenterivuosi 2020): 25 €

Saadaksesi mahdollisimman paljon irti työpajasta, suosittelemme osallistumaan kumpaankin päivään.
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse: dansart.sihteeri@gmail.com
Tilinumero: FI53 5710 0420 0678 94 (muista käyttää maksuissasi viitenumeroa: 1232)

Ville Kurki on dramaturgiaa palavasti rakastava ohjaaja-dramaturgi. Hän on työskennellyt laaja-alaisesti tanssijoiden, sirkustaiteilijoiden, nukketeatteritaiteilijoiden ja näyttelijöiden kanssa. Hän on opettanut dramaturgiaa sivutoimisesti vuodesta 2006 alkaen. Vuonna 2007 Ville perusti monialaisen näyttämötaiteen eri lajeja yhdistelevän Grus Grus Teatterin, jota hän johtaa edelleen.
http://www.villekurki.com
http://www.grusgrus.fi

Työpajan järjestävät yhteistyössä Turku dansart ry ja Grus Grus Teatteri.

Turku Dansart ry on vuodesta 2000 saakka toiminut yhdistys, joka järjestää treenitunteja, kursseja ja tapaamisia Turun alueella toimivilla esittävän taiteen ammattilaisille. Autamme tanssi- ja esitystaiteilijoita ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoaan ja työkykyään, tuomme alan toimijoita yhteen, kannustamme yhteistyöhön ja edistämme näin paikallisen taidekentän toimintaa.
 
Grus Grus Teatteri on vuonna 2007 perustettu monialainen ryhmä, joka ei pyri asettumaan pysyvästi mihinkään toimitilaan, vaan toimii vierailijana ja yhteistyötahona. Tuotamme esityksiä, joita tekijät itse jaksavat katsoa. Teatteriyhdistyksen päätarkoitus on näyttämötaiteen eri lajien välisen dialogin ja monimuotoisuuden vahvistaminen. Esityskieliämme ovat suomi ja ruotsi. Yhteistyössä toimineita tahoja, esim: Tampereen Teatteri, Åbo Svenska Teater, Turun kaupunginteatteri, Teatteri Telakka, Tanssiteatteri MD, Korjaamo Teatteri, Suomi-instituutti Pariisissa, Turun linna, Wäino Aaltosen museo sekä Svenska Teatern i Helsingfors.