Tanssin ja elokuvan liitto – työpaja Kuopiossa marraskuussa

ILMOITTAJA: KUOPIO TANSSII JA SOI RY
12.10.2020

Tanssin ja elokuvan liitto – työpaja      Ilmoittaudu tästä

Opettaja Kati Kallio
14.-15.11.2020  ja 28.-29.11.2020 klo 10.00-15.30 (sis. lounas)
Kuopion Muotoiluakatemia, kirjasto
Hinta: 50,00€
Ilmoittautuminen 1.10.-1.11.2020

Lisätiedot: http://www.kuopiodancefestival.fi

Tanssi ja elokuva muodostavat täydellisen kombinaation, sillä ne molemmat toteutuvat liikkeen kautta. Taidemuotona tanssielokuva on yhtä vanha kuin elokuvataide ja sitä tehdään kaikkialla maailmassa monin eri tavoin. Tämä tanssin ja elokuvan hybridimuoto näyttää olevan jatkuvassa muutoksessa. Juuri kun kuvittelet pystyväsi määrittämään sen, se pakenee määritelmästä ja luo uuden tavan yhdistyä. Tämä ominaisuus tekee taidemuodosta kiehtovan ja innoittaa useita taiteilijoita.

Kahdelle viikonlopulle ajoittuva neljän päivän tanssielokuvan työpajan vetää tanssitaiteilija ja elokuvantekijä Kati Kallio. Työpajassa tutkitaan käytännön harjoitteiden ja teorian kautta sitä, miten tanssi ja elokuva kohtaavat toisiaan ja kuinka siitä tulee oma taidemuotonsa. Tanssin ja elokuvan ammattilaisille sekä opiskelijoille suunnatussa työpajassa työskennellään pienryhmissä tehtävien kautta, jolloin osallistujat pääsevät työstämään myös omia koreografia-  ja elokuvaideoitaan.

Osallistujia pyydetään tuomaan omat laitteet (jos mahdollista): kamera, editointi suite ja ulkoinen kovalevy. Kerro hakiessasi, mitä tuot mukana.