Tanssin päätoiminen tuntiopettaja 1.8.2017–31.12.2017

ILMOITTAJA: SAVONLINNAN MUSIIKKIOPISTON KANNATUSYHDISTYS RY.
20.2.2017

Savonlinnan musiikkiopisto on Savonlinnan musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n ylläpitämä vireä kulttuurialan toimija, jossa annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta tanssissa ja musiikissa. Toimipisteitä on kolme: Päätoimipiste Savonlinnan keskustassa, ja sivutoimipisteet Kerimäellä sekä Punkaharjulla. Tanssinopetuksen piirissä on tällä hetkellä n. 430 oppilasta ja ryhmiä reilu 60. Opetusta tarjotaan varhaisiän ryhmille 3-6-vuotiaille, perusopetuksen ryhmille 7-vuotiaista ylöspäin, sekä avoimen opiston tarjonnassa aikuisryhmille.

Etsimme joukkoomme monipuolista tanssinopettajaa.

Hakijalla tulee olla tehtävään vaadittava kelpoisuus ja valmius työskennellä eri tanssilajien parissa varhaisiän tanssiryhmistä perusopetuksen edistyneimpien oppilasryhmiin saakka. Opetustyön ohessa opettajilla on mahdollisuus osallistua työyhteisöä ja opiston toimintaa kehittävään työhön. Palkkaus yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan pe 10.3.2017 klo 16 mennessä osoitteeseen arto.hayrynen@slmo.fi.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote (L504/2002). Hakijat voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen. Tehtävässä on 2 kk:n koeaika

Tiedustelut:
Sarianna Nuutinen
Apulaisrehtori (sij.), tanssi
sarianna.nuutinen@slmo.fi
+35850 552 8481