Tanssin talo hakee ohjelmasuunnittelijaa

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO
26.9.2016

Joulukuussa 2015 rakennuttamispäätöksensä saanut Tanssin talo avaa ovensa vuonna 2020. Uutta ja vanhaa arkkitehtuuria yhdistelevät tilat Helsingin Kaapelitehtaalla mahdollistavat elävän tanssikulttuurin keskittymän syntymisen.

Tanssin talon toimintalinjoja ovat esitys- ja ohjelmatoiminta, ravintola- ja tapahtumatori, osaamiskeskustoiminta ja vuokraus. Sisällöt ja palvelut rakentuvat yhdessä tanssialan toimijoiden kanssa; tiloja vuokrataan, esityksiä yhteistuotetaan tai tilataan.

Vuoden 2016 loppuun mennessä valmistuva tilahankesuunnitelma konkretisoi talon tilat. Rakennussuunnittelun rinnalla yhdistys käynnistää tila- ja tuotantopalvelujen sekä vuokrausehtojen kehittämisen.

Haemme nyt tiimiimme ohjelmasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2016 alkaen (tai erikseen sovitusti) vähintään vuoden 2017 loppuun saakka.

Ohjelmasuunnittelijana koordinoit tulevan Tanssin talon toimintavuosikellon kehittämistä vuokratapahtumien, yhteistuotantojen ja omien tuotantojen osalta em. toimintalinjoittain.

Keskeistä työssäsi ovat verkostoituminen ohjelmistoa ja sisältöä tuottavien tahojen kanssa sekä prosessien ja työkalujen kehittäminen ja eteenpäin vieminen.

Vastaat kehittämistyössä kumppaneiden ja asiakkaiden kuulemisesta ja osallistamisesta sekä toimintamallien pilotoinnista yhdessä tuottajan kanssa.

Työsi linkittyy oleellisesti myös muuhun Tanssin talon organisaation kehittämistyöhön mm. myynnin, viestinnän ja markkinoinnin osalta.

Nyt avautuva tehtävä on tarkoitettu sinulle, joka innostut kokonaisvaltaisesta asioiden kehittämisestä. Tunnistat ryhmien ja tekijöiden tulevaisuuden suunnitelmista ne avaukset, jotka linkittyvät talon toimintaan. Osaat myös tunnistaa ja kutsua mukaan ne, joita tarvitsemme monipuolisen tarjonnan takaamiseksi.

Edellytämme sinulta

-ennakkoluulotonta ja uteliasta asennetta tanssitaiteeseen ja -kulttuuriin laaja-alaisesti
-monipuolisia verkostoja ja hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja
-alan tuntemusta ja kokemusta tapahtumien sekä esitysvierailujen järjestämisestä
-sopimus- ja neuvotteluosaamista
-projektihallintataitoja
-soveltuva korkeakoulututkinto tai muuten hankittu ammatillinen pätevyys sekä vähintään viiden vuoden työkokemus
-suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa; muu kielitaito eduksi

Haku tehtävään avautuu 26.9. ja päättyy 14.10.

Vapaamuotoiset hakemukset, palkkatoivomus ja cv (max 1 sivu) sähköpostitse hanna-mari.peltomaki@tanssintalo.fi

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Hanna-Mari Peltomäki, p. 044 5131069