Tanssin talo: Haku Pannuhallin SPARKS-hankkeeseen alkaa 15.12.

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO
8.12.2020

Pannuhallin SPARKS-hankkeeseen haetaan teosehdotuksia uuden sukupolven tanssintekijöiltä.

Kutsumme alle 40-vuotiaita suomalaisia tai Suomessa toimivia tanssitaiteilijoita hakemaan Pannuhallin SPARKS-ohjelmaan ja ehdottamaan teosta 230-paikkaisen Pannuhallin näyttämölle vuosille 2022–23. Haemme ohjelmaan mukaan tanssintekijöitä, joilla on enintään kuuden vuoden kokemus täyspitkistä koreografioista.

Otamme vastaan mistä tahansa tanssin muodosta ja traditiosta lähtöisin olevia teosideoita. Odotamme ehdotuksilta näkemyksellistä ja ajassa olevaa otetta tanssiin.

Pannuhallin avoimessa haussa valitaan kolme teosehdotusta toteutettavaksi. Tuotannoille tarjotaan harjoitteluaikaa Tanssin talon harjoitussalissa ja Pannuhallin näyttämöllä ennen ensi-iltaa. Hanke kattaa myös taiteilijoiden palkat ja tuotantobudjetin. Suunniteltu ensi-ilta on vuosina 2022–2023.

Hankkeessa on mukana kansainvälinen työryhmä, joten työskentelykieli on pääsääntöisesti englanti. Pannuhallin hakuprosessiin liittyen on järjestetty kaksi valmistavaa verkkotapaamista. 1.11. järjestetyssä SPARKS Talks -verkkotapaamisessa puhuivat koreografit Noé Soulier ja Eisa Jocson. Keskustelut jatkuivat 14.11., jolloin puhujina toimivat koreografi ja tanssija Ligia Lewis sekä tanssidramaturgi, projektipäällikkö ja teatteritutkija Matthias Quabbe.

Pannuhallin SPARKS-hankkeeseen voi hakea 15.12.2020–15.1.2021. Hakemukset jätetään Tanssin talon verkkosivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hankkeesta ja hakemisesta antaa Tanssin talon ohjelmistopäällikkö Mikael Aaltonen (mikael@tanssintalo.fi).