Tanssin talo kokoaa Advisory Boardia

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO RY
28.2.2020

Advisory Boardin on tarkoitus toimia Tanssin talon henkilökunnan tukena. Advisory Boardin on tarkoitus tuoda esiin moniammatillisia näkökulmia yhdistyksen tulevan toiminnan suunnitteluun. Yhdistyksen hallituksen on myös mahdollista kuulla Advisory Boardia.

Advisory Boardin jäsenet on tarkoitus koota laaja-alaisesti. Jäseneksi voi ehdottaa tanssinkentällä toimivia ammattilaisia, mutta myös muilla aloilla toimivia asiantuntijoita. Advisory Boardin kanssa käsitellään talon toimintaan liittyviä erityiskysymyksiä kuten esimerkiksi mahdollisia tuotantomalleja, kiinnostavia yhteistyömuotoja, esitysteknisiä erityisratkaisuja, sekä markkinoinnin ja myynnin toimenpiteiden kehittämistä.

Advisory Boardin jäsenehdotuksia kerätään avoimella verkkokyselyllä, johon on mahdollista ehdottaa sopivia ehdokkaita. Kysely on auki 29.3.2020 asti.

Itseään ei ole mahdollista ehdottaa jäseneksi. Tanssin talon henkilökunta tekee päätökset Advisory Boardin kokoonpanosta huhtikuun 2020 aikana ja voi kutsua jäseniksi myös kyselyssä nimeämättömiä henkilöitä.

Advisory Boardilla ei ole päätäntävaltaa Tanssin talon toiminnasta. Sen tarkoituksena on laajentaa päätöksenteon valmistelua ja taata moniäänisyys toimintaa suunniteltaessa. Advisory Board tulee työskentelemään pääasiallisesti Tanssin talon johtoryhmän kanssa, tarkemmin määriteltyjen asiakokonaisuuksien ympärillä. Tapaamisten valmistelusta vastaa Tanssin talon johtoryhmä. Advisory Board työkielenä on englanti.

Advisory Boardin jäsenille korvataan vuosikokouksen määrittelemä kokouspalkkio. Ensimmäinen Advisory Boardin tapaaminen pidetään keväällä 2020.

Täytä verkkokysely täällä: https://tanssintalo.gruppo.fi/online-applications/index.php/321637/lang-fi