Tanssin talon kumppanuushaku auki 14.2.2017 asti

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO
2.2.2017

Hakuaikaa jatkettu 14.2.2017 asti.

Onko sinun tapahtumasi osa Tanssin talon ohjelmistoa? Haluatko olla kehittämässä talon palveluja?

Järjestätkö tanssiesityksiä, tapahtumia, festivaaleja, kilpailuja, kursseja? Onko sinulla sisältöideoita, joihin haluaisit kumppanin?

Helsingin Ruoholahteen osaksi Kaapelitehdasta rakentuvat Tanssin talon tilat avataan syksyllä 2020. Talossa on kaksi esitystilaa (iso sali 700 paikkaa ja pieni sali 250 paikkaa) sekä niitä yhdistävä tapahtumatori. Kokonaisuuteen liittyy myös ravintola. Esitystilojen muuntuvuus (mm. katsomorakenteen muunneltavuus), yhdisteltävyys ja logistinen sujuvuus on huomioitu tilasuunnittelussa. Tavoitteena on mahdollistaa tanssia moni-ilmeisesti sekä tarjota alusta uudenlaisille ideoille ja yhteistyölle.

Vuoden 2017 aikana neuvotellaan vuosittain toistuvat kumppanuudet talon tilojen vuokrauksen osalta. Samalla määrittelemme prosessit ja pelisäännöt vuokraukselle sekä yhteistuotannoille. Linjaamme mm. vuokrausajat, hintakategoriat, peruutusehdot, teknisen tuen ja markkinoinnin osuudet sekä lipunmyyntikäytännöt.

Osallistu hakuun tästä linkistä.  Olemme kaikkiin vastanneisiin yhteydessä. Jos et ole varma toimintasi mahdollisuuksista sijoittua Tanssin talon tiloihin, mutta sinulla on kehitysidea, ota yhteyttä!

Vuosittaisen ohjelmiston rakentamisen rinnalla tulemme kutsumaan mukaan ilmoittautuneita erilaisiin työryhmiin: kumppanuusmallien räätälöimiseen, ohjelmistopalvelujen kehittämiseen osana ravintolapalveluja, ideoimaan uusia avauksia tai kehittämään tanssin ammattilaisille suunnattuja palveluja.

Tavoitteenamme on mahdollistaa erilaisia yleisöjä puhutteleva ohjelmisto sekä tanssin toimijoita tukevat palvelut ja tilaratkaisut. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja
Kaari Martin, ohjelmasuunnittelija, 040 1976116
kaari.martin@tanssintalo.fi

Emilia Hänninen, tuottaja, 040 5724048
emilia.hanninen@tanssintalo.fi