Tanssin talon ohjelmapäällikön haku on auki!

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO
4.6.2018

Helsinkiin, Kaapelitehtaan yhteyteen vuonna 2020 avautuva Tanssin talo on monipuolinen ja ainutkertainen tanssia kokoava kulttuurikeskus. Se on Suomen ensimmäinen tanssille omistettu tilakokonaisuus, jonka 700- ja 250 –paikkaisissa saleissa monipuolinen tanssitaide – ja kulttuuri kohtaavat uusia yleisöjä.

Muuntuvat tilamme odottavat innovatiivisia sisältöjä ja uudenlaisia näkökulmia. Talon arvoja ovat yhdessä tekeminen, monimuotoisen tanssitaiteen vaaliminen ja sen tulevaisuuteen vieminen sekä uuden oppiminen ja löytäminen.

Tanssin talo etsii nyt sinua näkemyksellinen ja verkostoitumiskykyinen OHJELMAPÄÄLLIKKÖ

Työskentelet Tanssin talon johtajan työparina vastaten monipuolisen ja korkeatasoisen ohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa.
Tanssin talon johtoryhmään kuuluvana osallistut toiminnan strategiseen ja operatiiviseen suunnitteluun. Työsi linkittyy oleellisesti myös myynnin, viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen.
Tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kansainvälisiä verkostoja sekä näkemystä ja kykyä johtaa laajoja kokonaisuuksia.
Talon toiminnan käynnistyessä vuosibudjetti on 3,2 miljoonaa euroa ja vakituista henkilöstöä on 15. Rekrytoinnit jatkuvat syksyllä 2018 markkinointipäällikön osalta.

Työtehtävässäsi edistät Tanssin talon tavoitteita, joita ovat:
* laadukkaan tanssitaiteen edistäminen pääkaupunkiseudulla, Suomessa ja kansainvälisesti
* alan näkyvyyden ja vetovoimaisuuden sekä taiteilijoiden aseman edistäminen
* korkealaatuisten tuotantokumppanuuksien mahdollistaminen tanssitaiteilijoille, ryhmille ja festivaaleille yhteisesti sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi
* monipuolisen tanssikulttuurin ja erilaisten yleisöjen kohtaamispaikkana toimiminen
* tanssin yleisöpohjan kehittäminen Suomessa

Tehtävä on määräaikainen ja kesto on neuvoteltavissa, kuitenkin vähintään 4–6 vuotta. Vahva koti- ja kansainvälinen tanssikentän tuntemus on edellytys tehtävässä onnistumiseen.
Yhteistyö- ja ohjelmiston suunnittelukyky tanssin eri lajeja monipuolisesti osallistaen on välttämätöntä. Työtehtävä edellyttää matkustamista.

Kiinnostuitko? Tee hakemus 18.6.2018 mennessä Mercuri Urvalin sivuilla (ref. FI-11850) . Liitä hakemukseen mukaan CV ja palkkatoivomus.
Lisätietoja Mercuri Urvalin konsulteilta Pasi Lepistöltä (+358 490 3670) tai Niklas Sutelalta (+358 772 8270).