Tanssin talon tekninen iltapäivä 24.9. klo 14

ILMOITTAJA: TANSSIN TALO
11.9.2020

Hei, sinä tanssin parissa työskentelevä!

Tanssin talon avajaisiin on enää 18 kuukautta ja rakennus saa nyt fyysistä muotoaan. Järjestämme tulevaisuudessa avoimia tilaisuuksia talon eri toimintojen osa-alueilta, joissa on mahdollisuus kuulla ja keskustella. Ensimmäisen tilaisuuden aihe on talon esitystekniset ratkaisut.

Järjestämme rennon, teknisen iltapäivän
torstaina 24.9. klo 14.00–16.00. 

Tervetuloa tutustumaan Tanssin talon teknisiin suunnitelmiin ja keskustelemaan uuden talon mahdollisuuksista esitystekniikan näkökulmasta. Tanssin talon tekninen päällikkö Petteri Laukkanen esittelee talon tämän hetken suunnitelmat esitystilojen tekniselle varustukselle.

Tilaisuus on tarkoitettu tanssitaiteilijoiden kanssa työskenteleville teknisille asiantuntijoille ja tanssitaiteilijoille. Kutsua saa jakaa myös muille tilaisuuden kohderyhmään kuuluville ja kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 18.9. mennessä oheisesta linkistä.

Tilaisuus järjestetään webinaarina ja mahdollisuuksien mukaan fyysisenä kokouksena. Kokouspaikasta tiedotamme osallistujia myöhemmin.

Tanssin talosta tulee laadukkaille tanssituotannoille tarkoitettu esitys- ja tapahtumatila, jossa tanssijat ja yleisöt kohtaavat toisensa ja katoavainen, hetkessä tapahtuva tanssi saa kukoistaa. Suomen suurimman tanssille omistetun näyttämön muodostavat 700-paikkainen Erkko-sali ja 250-paikkainen Pannuhalli. Tanssin talo avaa ovensa alkuvuodesta 2022. Tanssin talon vakinainen henkilöstömäärä tulee olemaan noin 15. Lisäksi talo työllistää ulkopuolisia toimijoita ja alihankkijoita.