Tanssin talon tiloja ja rakennusta koskeva infotilaisuus 10.4.

ILMOITTAJA: KIINTEISTÖ OY KAAPELITALO
4.4.2018

Tanssin talon päivitetyt rakennussuunnitelmat julkaistaan

Tanssin talon hankesuunnitelma julkistettiin vuosi sitten. Sen jälkeen suunnitelma on täydentynyt arkkitehtuurin osalta, ja kaavaprosessin myötä suunnitelmaa on kommentoitu useassa vaiheessa viranomaisten, lähialueen naapurien, tanssin toimijoiden sekä Kaapelitehtaan vuokralaisten toimesta.

Tanssin talon tiloja ja rakennusta koskeva infotilaisuus Kaapelitehtaan vuokralaisille, tanssin toimijoille ja lähinaapuruston asukkaille pidetään tiistaina 10.4.2018. Tilaisuudessa julkistamme Tanssin talon rakentamisen päivitetyt suunnitelmat.

Suunnitelmia ovat paikalla esittelemässä pääsuunnittelija Teemu Kurkela JKMM Arkkitehdit Oy:stä, vastaava rakennussuunnittelija Pia Ilonen Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy:stä, Tanssin talo ry:n toiminnanjohtaja Hanna-Mari Peltomäki sekä Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimitusjohtaja Kai Huotari.

Kahvitarjoilu. Tilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tervetuloa!

Aika: tiistaina 10.4.2018 klo 16-17
Paikka: Kela-Watti -kokoustila, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki
(Kulku D-rapusta, portaat alas kellariin.)

Tanssin talo on kaikelle kansalle avoin tilakokonaisuus, joka rakennetaan osaksi Kaapelitehdasta. Kiinteistö Oy Kaapelitalo rakennuttaa Tanssin talon tiiviissä yhteistyössä Tanssin talo ry:n kanssa. Tanssin talon suunniteltu valmistumisvuosi on 2020.

kaapelitehdas.fi
tanssintalo.fi