Tanssin tiedotuskeskus kerää tilastoihin nyt myös online-esitystoimintaa – keruu sulkeutuu 8.3.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
17.2.2021

Tanssin tiedotuskeskus tilastoi vuoden 2020 osalta ensimmäistä kertaa myös verkon välityksellä esitettyä ammattilaistanssia. Vuosittaiseen esitys- ja katsojatilastoon on aikaisemmin kerätty tietoa ainoastaan niistä esityksistä ja tapahtumista, joihin yleisö on osallistunut paikan päällä, mutta nyt tanssikentän toimijoilla on mahdollisuus ilmoittaa erilliseen tilastoon myös verkossa toteutetut tapahtumat.

Online-tilastoon kerätään tietoa striimatuista esityksistä, verkossa esitetyistä esitystaltioinneista ja tanssielokuvista, sekä täysin verkkoon suunnitelluista esityksistä. Lisäksi tilastoon voi ilmoittaa tiedot etäyhteyksin järjestetystä yleisötyöstä.

Aiemmissa esitys- ja katsojatilastoissa mukana olleet ovat saaneet sähköpostitse tietoa online-tilastosta ja siihen osallistumisesta. Jos et ole ollut aiemmin mukana esitys- ja katsojatilastoissa, mutta sinulla on ollut esitystoimintaa tai yleisötyötä verkossa vuonna 2020, pyydä linkki online-tilastoon tilastonlaatijalta: tilastot@danceinfo.fi.

Tietojen keruu sulkeutuu maanantaina 8. maaliskuuta.