Tanssin voima -luentosarja KokoTeatterilla helmi-maaliskuussa (Helsinki)

ILMOITTAJA: KOKOTEATTERI
15.2.2022

KokoTeatterilla järjestetään kevään aikana Tanssin voima -luentosarja, joka starttaa maanantaina 7.2. Toinen luento järjestetään maanantaina 21.2. ja kolmas luento maanantaina 7.3. Luennot alkavat klo 17 ja kestävät noin 60 min. Luennoilla on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Luennoitsijana toimii Metsälintu Pahkinen. Luennot jäävät KokoTeatterin verkkosivuille katsottavaksi myös jälkeenpäin.

Luennoille pääsee osallistumaan sekä paikan päällä KokoTeatterissa että striiminä. Ensimmäinen luento on ilmainen. Seuraavat kaksi luentoa ovat maksullisia 10€/luento. Striimit ovat katsottavissa ja tallenteet ostettavissa tältä sivulta myös jälkeenpäin.

– Osallistuminen luennolle paikan päällä KokoTeatterissa: Ilmoittautumiset: bookings@kokoteatteri.fi . Ovet avataan n. 5min ennen luentoa.

– Osallistuminen luennolle striimin kautta: https://www.kokoteatteri.fi/luentosarja

Luennot ja teemat:

  • Ma 7.2. klo 17-18 Voiko tanssien muuttaa maailmaa?
    Sosiaalinen koreografia ja keho politiikan välineenä. Poimintoja kehollisuuden historiasta, tanssituista mielenosoituksista nykyhetken Elokapinaan.

  • Ma 21.2. klo 17-18 Voiko tanssien ajatella?
    Uusimmat löydökset neurotieteen alueelta ja kehomme kyky aistia toisiamme. Tietoisuus- ja kehotilojen välinen vuoropuhelu. Mitä tapahtuu keholliselle yhteissäätelylle ja empatiakyvyllemme, kun olemme vain verkon ylitse yhteydessä toisiimme?

  • Ma 7.3. klo 17-18 Kehon myyttinen maantiede
    Vuoropuhelu nykylääketieteen ja vanhojen uskomusjärjestelmien välillä. Mitä kehomme kertoo meille meistä? Miten eri aikakausina on tulkittu kehollisten haasteiden ja henkisten haasteiden välistä syy-yhteyttä?

Tervetuloa luentosarjan pariin!