Tanssinopettaja (nykytanssi, jazztanssi) Tanssiopisto Vinhaan

ILMOITTAJA: TANSSIOPISTO VINHA
24.1.2019

Tanssiopisto Vinhaan etsitään määräaikaiseen ja päätoimiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaista nykytanssi- ja jazztanssiryhmille lukuvuodelle 2019-2020.

Tanssiopisto Vinha antaa tanssin taiteen perusopetusta Karkkilan, Lohjan ja Vihdin alueella. Nykytanssin ja jazztanssin opettajan työhön kuuluu pääsääntöisesti opiston nykytanssi- ja jazzryhmien opetusta kaikissa taitotasoissa maanantai – torstai -iltaisin sekä Karkkilassa että Vihdissä. Työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa omien vahvuus- ja kiinnostusalueiden mukaan esimerkiksi varhaisiän tanssiopetuksen osalta. Tehtävä voidaan tarvittaessa jakaa usean hakijan kesken.

Työn alueellisuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Kaikki opiston toimipisteet sijaitsevat kuitenkin julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot 15.2.2019 mennessä opiston rehtorille sähköpostitse: Saara Mikkola-Ylitolva,​saara@vinha.net,​ 0400250941.

Tanssiopisto Vinha on Suomen Tanssioppilaitosten liiton, STOPP ry:n, jäsenkoulu ja noudattaa PALTA ry:n, STOPP ry:n ja TEME ry:n välistä tanssinopettajien työehtosopimusta.

Tervetuloa mukaan työyhteisöömme tekemään luovaa, alueellista ja monipuolista tanssityötä!

Tutustu opistomme toimintaan osoitteessa http://www.vinha.net