Tanssinopettajaa etsitään Tanssiopisto Vinhaan (tanssin varhaiskasvatus)

ILMOITTAJA: TANSSIOPISTO VINHA
2.4.2019

Tanssinopettaja (tanssin varhaiskasvatus)

Tanssiopisto Vinhaan etsitään määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen tanssinopettajaa lukuvuodelle 2019-2020. Palkka määräytyy Tanssinopettajen työehtosopimuksen mukaan..

Tanssinopettajan työhön kuuluu pääsääntöisesti tanssin varhaiskasvatuksen ryhmien opettaminen (vanhempi-lapsi -tunnit ja alle kouluikäiset) arki-iltaisin Karkkilassa ja / tai Vihdissä. Opetuksen viikkotuntimäärä on sovittavissa. Lisäksi opetusvelvollisuuteen on mahdollista lisätä tanssin valmentavia opintoja tai lajiopintoja nykytanssista, baletista, jazzista tai katutansseista.

Tanssiopisto Vinha maksaa veronalaista kulukorvausta yli 40 km päästä kulkeville työntekijöille 17 euroa / työpäivä. Opiston toimipisteet sijaitsevat julkisten kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot 12.4.2019 mennessä opiston rehtorille sähköpostitse: Saara Mikkola-Ylitolva, saara@vinha.net, 0400 250 941. Mahdolliset opetusnäytetunnit pidetään alustavasti viikolla 18.

Lämminhenkinen Tanssiopisto Vinha antaa tanssin taiteen perusopetusta Karkkilan, Lohjan ja Vihdin alueella noin 350 oppilaalle.

Tervetuloa mukaan työyhteisöömme tekemään luovaa, alueellista ja monipuolista tanssityötä!

Tutustu opistomme toimintaan osoitteessa www.vinha.net