Tanssiopisto Vinhaan etsitään hip hop -ryhmille tanssinopettajaa (Karkkila, Lohja, Vihti) Hae 24.3. mennessä!

ILMOITTAJA: VARPU ASIALA, TANSSIOPISTO VINHA
15.3.2023

Tanssiopisto Vinhaan etsitään hip hop -ryhmille tanssinopettajaa määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen 7.8.2023-19.5.2024 Karkkilaan, Lohjalle ja Vihdin kirkonkylälle. Sijaisuus on päätoiminen, mutta tehtävä voidaan myös tarvittaessa jakaa useamman hakijan kesken.

Opetuspäivät ovat alustavasti maanantaista torstaihin kaikissa opiston toimipisteissä. Hip hop -oppilaat ovat iältään noin 9 – 20 -vuotiaita ja lisäksi aikuisille on omia ryhmiä. Opetusaikatauluihin ja -päiviin voi vielä vaikuttaa.

Hakijalta vaaditaan kokemusta tanssinopetustyöstä ja eduksi katsotaan soveltuva korkeakoulututkinto.

Tanssiopisto Vinha noudattaa tanssinopettajien työehtosopimusta ja maksaa lisäksi veronalaista kulukorvausta yli 40 kilometrin päästä kulkeville työntekijöille 18 euroa / työpäivä. Tanssiopisto tarjoaa työntekijöille käyttöön tarvittavat työvälineet ja -ohjelmistot (mm. työpuhelin, -tabletti, -sähköposti). Opistolla on käytössä työaikapankki. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.

Tanssiopisto Vinha on yli 400 oppilaan tanssiopisto, joka toimii Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä. Vinhassa tarjotaan varhaisiän tanssikasvatusta ja tanssin taiteen perusopetusta sekä yleisen että laajan oppimäärän mukaan. Toimintaamme ohjaa opiston opetussuunnitelma, jossa painotetaan oppilaslähtöisyyttä sekä luovuuden ja kokemuksellisuuden merkitystä taidekasvatuksen perustana.

Tervetuloa osaksi yhteisöllistä ja yhteistyöhenkistä joukkoamme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 24.3.2023 mennessä opiston vt. rehtorille: varpu@vinha.net

Lisätiedot:

Varpu Asiala
vt. rehtori
Tanssiopisto Vinha
varpu@vinha.net
p. 0400 244 916