Tanssipedagogiikan perusteet 25 op Tampereella

ILMOITTAJA: TAMPEREEN KESÄYLIOPISTO
14.11.2016

Tampereen kesäyliopisto järjestää Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun vaatimuksen mukaan Tanssipedagogiikan perusteet 25 op opinnot.

Tanssipedagogiikan perusteet –opintokokonaisuuden tarkoituksena on antaa osallistujille perustiedot kehollisuudesta, tanssin monista muodoista, tanssin oppimisesta ja opettamisesta. Opintojen sisältö rakentuu osallistujien aiemman osaamisen ja kokemusten pohjalle ja syventää osallistujien käytännöllisiä taitoja.

Kohderyhmä

Opintokokonaisuus soveltuu tanssijoille, opettajille, varhaiskasvattajille, nuoriso- ja sosiaalityöntekijöille, harrastaja­ryhmien vetäjille ja muille kehollisuudesta, tanssitaiteesta ja tanssinopetuksesta kiinnostuneille.

Opettajat

Opettajina toimivat alan huippuosaajat ja -opettajat: : Tanssitait. tri Heli Kauppila (vastaava vetäjä), tanssipedagogii­kan prof. Eeva Anttila , FT, tanssitaiteilija Raisa Foster, tanssitaiteilijat Maria Nurmela ja Anu Silvennoinen

Lisätietoja liitteessä ja nettisivuillamme:  https://tampereenkesayliopisto.fi/koulutus/tanssipedagogiikan-perusteet-25-op/. 

Nettisivujemme kautta ilmoittaudutaan myös kokonaisuuteen. Opiskelijat otetaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.