Tanssiretriitti Itä-Kainuun Lentiirassa 28.-29.3.2020

ILMOITTAJA: SATU RINNETMÄKI
12.2.2020

Tanssiretriitillä Kainuun itäisillä saloilla, Lentiiran Lomakylässä pääset tarkastelemaan liikkeen luonnetta, saat syventyä sisäiseen maailmaasi sekä tarkastella ulkoista todellisuutta. Tanssin lomassa nautimme kasvisherkkuja ja rentoudumme savusaunan leppeissä löylyissä.

Retriitille ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja tanssimisesta kiinnostuneet sukupuoleen ja ikään katsomatta. Osallistuakseen ei tarvitse kokemusta tanssista tai tanssilajeista eikä erityistä fyysistä kuntoa. Kuitenkin myös tanssin ammattilaiset voivat hyötyä retriitin tavasta lähestyä liikettä ja tanssia.

Ohjaajana tanssitaiteilija Satu Rinnetmäki.

Ajankohta:
la-su 28.3. – 29.3.2020

Paikka:
Lentiiran lomakylä os. Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira
https://www.lentiira.com

Ohjelma:
Lauantai
12:00 alkaen Check-in
13:00 Tanssi: sisäinen maailma
14:30 Kahvitauko
15:00-17:00 Tanssiosuus jatkuu
17:30 Savusauna
19:00 Illallinen

Sunnuntai
9:00 Aamiainen
10:00 Tanssi: ulkoinen todellisuus
12:00 Lounas
13:00 Tanssiosuus jatkuu
15:00 Kurssi päättyy.

Retriitin hinta 191€:
sis. kurssiohjelma, savusauna ja mökkimajoitus 2-3hh täysihoidolla (sis. kahvi, illallinen, aamiainen, lounas)

Sitovat ilmoittautumiset:
sales (at) lentiira.com tai 0400 677 667 viimeistään sunnuntaina 22.3. Kerrothan ilmoittautuessa nimesi, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteesi sekä mahdolliset allergiat. 10 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Retriitille tarvitset mukaan:
Liikkumiseen soveltuvat, mukavat vaatteet sekä lämmintä vaatetta rauhallisempiin harjoituksiin. Liikkua voi paljain varpain tai sukkasillaan.
Jumppamaton ja viltin.
Kirjoitusvälineet: kynä ja vihko/paperia.
Pyyhe saunomista varten.

Tanssiretriitin kuvaus:
Tanssiretriitti antaa osallistujille kaksi päivää aikaa, jolloin voi rauhassa lempeässä ja sallivassa ympäristössä kuulostella omaa individuaalia, ainutkertaista ja upeaa kehomielestä kumpuavaa liikettä ja tanssia ohjattujen liikeharjoitteiden kautta. Retriitillä saa aikaa kuulostella kehomielestä kumpuavia toiveita ja tarpeita sekä mahdollisuuden tutustua omaan liiketyyliin ja -tapaan. Tämä tapa on sellaista, jota keho toteuttaa suorittamatta, lempeästi ja liikkuessa on hyvä, helppo ja mukava olla.

Jokainen osallistuja osallistuu tanssiretriitin aikana tehtäviin liikeharjoitteisiin aina omista lähtökohdistaan käsin omaa kehomieltään arvostaen, kunnioittaen ja kuunnellen. Tanssiretriitillä tanssiksi määritellään ihan kaikki maailmassa tapahtuvat liikkeet. Tanssia on mm. hengityksen tuottama liike kehossa, käveleminen, kehon mikrotason liikahdukset, loikkiminen, lepääminen ja lumihiutaleen leijaileminen. Retriitillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka voit lukea seuraavasta linkistä:
https://docs.google.com/document/d/1jf33RUZ8dIcstblpUGWjGrSDg0MHgOjG401Uv0wXFLo/edit?usp=sharing

Ohjaajasta:
Tanssiretriitin ohjaa Nurmijärveltä kotoisin oleva 30-vuotias tanssitaiteilija, sertifioitu TRE ohjaaja sekä tanssi-liiketerapiaopiskelija Satu Rinnetmäki. Hän on opiskellut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen Nuorisoasteella ja Ammatillisessa Koulutuksessa (valmistunut balettitanssijaksi 2009) sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen koulutusohjelmassa (TaM 2015). Tällä hetkellä Satu työskentelee Kajaanin Routa Companyssa tanssijana, tiedottajana ja yleisötyöntekijänä.

Sadusta lisää: http://saturinnetmaki.weebly.com

Tanssiretriitin FB tapahtuma: https://www.facebook.com/events/128631201720462/