Muistutus: Tanssitaiteilija tai tuottaja: Hae verkostoitumismatkalle Japaniin (TPAM 2020)

ILMOITTAJA: TANSSIN JA SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUKSET
26.9.2019

Tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät syyskuussa kolme kansainvälistymiseen tähtäävää hakua:

1. TPAM Performing Arts Meeting in Yokohama -verkostoitumismatka (Japani, 02/2020)
2. IPAY International Performing Arts for Youth -messumatka (USA, 01/2020)
3. Vientivalmennus marraskuussa 2019 Suomessa (etusijalla TPAM- ja IPAY-matkoille osallistuvat)

Haut ovat osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä hanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019–2020. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.


Nyt auki: TPAM-haku – Japani 02/2020

TPAM Performing Arts Meeting in Yokohama on vuosittainen esittävän taiteen ammattilais- ja verkottumistapahtuma, joka järjestetään 8.–16.2.2020 Jokohamassa Japanissa. Samaan aikaan  käynnissä on myös Yokohama Dance Collection -katselmus ja HOT POT -katselmus.

Verkostoitumismatkalle valitaan mukaan 6 sirkuksen ja tanssin taiteilijaa tai tuottajaa, joille kansainvälinen toiminta ja verkostoituminen Aasiassa ja/tai Japanissa on ajankohtaista. Aktiivinen osallistuminen matkaohjelmaan sekä oman työn ja organisaation esittely ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Tiedotuskeskukset tukevat lentolippu-, majoitus- ja rekisteröitymiskuluja max. 1 500 euroa per henkilö. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi esitysliput, ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

Lisää TPAM:ista: https://www.tpam.or.jp/info/en/

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 29.9.2019
Tanssin hakemukset + CV
: katarina.lindholm@danceinfo.fi
Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä): lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi erityisesti Aasiassa sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Jos haet tälle matkalle, voit hakea myös vientivalmennukseen, katso lisää ›

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella 4.10. mennessä. Matkajärjestelyihin ryhdytään pian tämän jälkeen.

HUOM: Osallistujat sitoutuvat laatimaan blogitekstin matkasta mahdollisimman nopeasti, viimeistään neljä viikkoa matkan päättymisen jälkeen. Teksti (tai sen osia) julkaistaan tiedotuskeskusten verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskusten viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.