Tanssitaiteilija, tanssiryhmä ja tuottaja: Nyt on tärkeätä vastata OKM:n kyselyyn. Deadline 26.4.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
21.4.2020

OKM pyytää teitä vastaamaan kyselyyn koronaviruspandemian ja sen pitkittymisen vaikutuksista toimintaanne. Vastausaikaa on tämä viikko, 26.4. asti.
Nyt on erittäin tärkeää vastata tähän kyselyyn ministeriön toimenpiteiden tueksi.

Kyselyyn voivat vastata sekä erilaiset organisaatiot että yksityishenkilöt. Vastaus pyydetään toimittamaan viimeistään 26.4.2020.

Jos vastaat organisaation puolesta, koordinoikaa, kuka antaa organisaation tiedot. Antakaa organisaation tiedot vain yhteen kertaan.

Vastaa tähän kyselyyn, vaikka sinuun olisi jo aiemmin oltu yhteydessä samassa tarkoituksessa (kiitos, teiltä on saatu arvokkaita tietoja). Voit hyödyntää aiemmin antamiasi tietoja niitä tarpeen mukaan päivittäen. Merkittävistä uusista tiedoista pyydämme informoimaan oma-aloitteisesti opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuri- ja taidepolitiikan osastoa.

Huomaa, että kysely on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa pyydetään arviota vaikutuksista ajalla 15.3. – 31.5.2020, toisessa osassa ajalla 1.6. – 31.8.2020.
Kyselyvastauksen voi tallentaa ja täydentää vastauksia myöhemmin sähköpostilinkin kautta. Käytä mieluiten Google Chromea tai Firefox-selainta, Internet Explorerin käytössä on havaittu ongelmia.

Linkki kyselyyn ›

Muista deadline 26.4.2020!

Tanssin tiedotuskeskus on mukana tekemässä koostetta tanssia koskevista vastauksista. Tiedotuskeskukselle välitettävät tiedot eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä ole mahdollista yhdistää tiedon toimittaneeseen organisaatioon.