Tanssiteatteri Glims & Gloms etsii tanssijoita ja tanssivia näyttelijöitä

ILMOITTAJA: TANSSITEATTERI GLIMS & GLOMS
16.11.2017

Näyttelevä tanssijoita / tanssivia näyttelijöitä!

Glims & Gloms etsii suomen kielen puheilmaisultaan luontevia tanssijoita ja fyysiseltä ilmaisultaan vahvoja näyttelijöitä vuoden 2018 tuotantoonsa, jossa puheteatterin ja tanssitaiteen keinot risteävät yhtenäiseksi esityskudokseksi.

Lähes kaikki ”Valkoisten vankina” -esityksen roolit ovat miesrooleja johtuen aiheesta – Tammisaaren vankileirin tapahtumat 1918 – mutta esitys roolitetaan sukupuolineutraalisti, eli kaikki ammattitanssijat ja -näyttelijät sukupuoli-identiteettiin ja ikään katsomatta ovat tervetulleita hakemaan koe-esiintymiseen helmikuussa 2018.

Teoksen harjoitusperiodi sijoittuu touko-, kesä- , elo- ja syyskuulle 2018. Esitykset Espoon kulttuurikeskuksessa ovat syys-/ lokakuussa 2018.

Glims & Gloms noudattaa palkkauksessaan tanssijoiden työehtosopimusta, koska kysymyksessä on ensisijaisesti tanssijan rooli.

Hakemus koe-esiintymiseen (sis. CV+kuva+spostios.) toimitetaan spos. tuomo.railo@glimsgloms.com vuoden 2017 loppuun mennessä (hakemusviestiin otsikko: Valkoisten vankina).

Koe-esiintymiseen valituille toimitetaan 15.1.2018 mennessä lyhyt ote käsikirjoituksesta ulkoa opeteltavaksi. Koe-esiintyminen tapahtuu Espoossa helmikuun 2018 loppupuolella.