Tanssiteatteri Minimi hakee tiedottaja-myyjää Kuopioon

ILMOITTAJA: TANSSITEATTERI MINIMI
4.8.2016

Tanssiteatteri Minimi hakee myyntihenkistä tiedottajaa määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Tiedottaja-myyjän vastuulla on Minimin omista tuotannoista sekä teatterin koordinoimista esitysvierailuista tiedottaminen sekä niiden myynti. Työ on osa-aikaista ja työ on helposti soviteltavista muiden töiden tai opiskelujen oheen.

Odotamme tehtävään hakevalta henkilöltä:
– tehtävän kannalta relevanttia koulutusta
– esittävän taiteen alan tuntemusta ja henkilökohtaista kiinnostusta
– kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta ja eri medioissa viestimisestä
– kokemusta kulttuurialalta tai yhdistys- ja järjestötoiminnasta
– organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– myyntihenkistä ja rivakkaa työotetta

Tanssiteatteri Minimi on monialainen esittävän taiteen yhteisö, joka tuottaa lajityyppirajoja tottelemattomia fyysisiä esityksiä. Omien esitysten lisäksi Minimi järjestää Sotkulla vierailuesityksiä, tapahtumia ja erilaisia yleisötyöprojekteja sekä kiertää Suomessa ja ulkomailla aktiivisesti. Minimin kotinäyttämö Sotku ja toimistotilat sijaitsevat Kuopion keskustassa Kasarminpuistossa (Sotku, Suokatu 42/2).

VAPAAMUOTOISET HAKEMUKSET PALKKATOIVOMUKSINEEN PYYDÄMME TOIMITTAMAAN PERJANTAIHIN 30.9. KLO 16.00 MENNESSÄ SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN MINIMI@MINIMI.FI. Työ alkaa 1.1.2017, perehdytys työhön marraskuussa 2016.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Minimin taiteellinen ja tuotannollinen johtaja Riikka Puumalainen ja toiminnanjohtaja Antti Lahti. Yhteydenotot arkisin riikka@minimi.fi / puh. 050 376 4824 tai antti@minimi.fi / puh. 050 325 4972.

www.minimi.fi