Tanssiteatteri Tsuumi hakee markkinointi- ja viestintäpäällikköä, hae pian!

ILMOITTAJA: SALLA KORJA-PALONIEMI
7.2.2022

Tanssiteatteri Tsuumi etsii markkinointi- ja viestintäpäällikköä vastaamaan teatterin markkinoinnin, viestinnän sekä esitysten ja palveluiden myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Markkinointi- ja viestintäpäällikön työ koostuu erilaisten media-, viestintä ja myynninedistämissisältöjen tuottamisesta eri kanaviin sekä yhteydenpidosta yleisöjen, sidosryhmien ja yhteistyökumppanien kanssa. Tärkeä osa työtä on esitysten ja palveluiden myynti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä otetta sekä vastuullista, ulospäin suuntautunutta ja ryhmätyöhön tottunutta työskentelytapaa. Sosiaalisen median eri muotojen ja kanavien suvereeni hallinta sekä visuaalinen näkemys ja osaaminen ovat työn kannalta olennaisia. Työ edellyttää myös hyvää ja nopeaa tekstin tuottamista sekä tekstinkäsittelytaitoa. Myyntityössä arvostamme sinnikästä, johdonmukaista ja rohkeasti uusia palveluita suunnittelevaa ja tulostavoitteellista osaajaa. Markkinointi-, viestintä- ja myyntikokemus tapahtuma- tai kulttuurialalta katsotaan eduksi.

Tanssiteatteri Tsuumi tarjoaa kiinnostavan ja haasteellisen toimintaympäristön sekä mukavan, eteenpäin suuntautuneen ja kannustavan työyhteisön. Työajat ovat joustavat ja sesonkiluonteiset ja tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin osaajan tehtävässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa työympäristössä taiteen ja kulttuurin alalla.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Lähetä hakemus, joka sisältää CV:n, itsesi esittelyn kirjallisesti ja videon muodossa (kesto noin minuutti) sekä palkkatoiveesi. Kirjallisten liitteiden tulee olla pdf-muodossa ja videon mp4 tai mov muodossa. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 27.2.2022

Hakemukset voi lähettää osoitteeseen rekry@tsuumi.com

Tiedustelut vain sähköpostitse:
toiminnanjohtaja Salla Korja-Paloniemi, salla.korja-paloniemi(a)tsuumi.com
taiteellis-tuotannollinen johtaja Riikka Puumalainen, puumalainen.riikka(a)gmail.com