Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin teoshaku avoinna 13.9.-31.10.

ILMOITTAJA: TANSSIVIRTAA TAMPEREELLA -NYKYTANSSIFESTIVAALI
13.9.2022

26. Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali etsii nykytanssiteoksia

Ensi keväänä Tanssivirtaa-festivaali järjestetään toukokuun lopussa 25.-31.5.2023. Etsimme festivaalin ohjelmistoon sekä Hällä-näyttämölle sovitettuja ajankohtaisia, aikuisyleisöille suunnattuja nykytanssiesityksiä että erityisesti myös erilaisissa kaupunkitiloissa toteutuvia esityksiä tai teoskonsepteja.
Hakemukseen liitetään vimeo- tai youtube -linkki esitystaltiointiin. Esitystaltiointeja ei vastaanoteta WeTransferin tmv. kautta. Taltiointi voi olla myös harjoituksesta, mikäli esityksen ensi-ilta on vasta tulossa. Joka tapauksessa hakemuksen liitteenä on toimitettava 15.1.2023 mennessä tekninen raider ja valokartta.

Lähetä hakemuksesi hakulomakkeella viimeistään 31.10.2022.

Festivaali maksaa esityksen toteuttamiseen osallistuvalle työryhmälle esityskorvauksen, päivärahan sekä teoksen rakennukseen osallistuville enintään yhden yön majoituksen. Hakuehtoja on tarkennettu siten, että esiintyvät ryhmät sitoutuvat tuomaan mukanaan kaiken esitykseen liittyvän tarpeiston, lavastuksen, rekvisiitan sekä kaluston niiltä osin kuin Hällä-näyttämön kalustoluettelosta ei niitä löydy. Mahdollisista kuljetuskustannuksista neuvotellaan erikseen esiintyvien ryhmien kanssa teosvalintojen jälkeen. Samalla teoksella voi hakea enintään kahtena vuonna.

Ohjelmisto julkistetaan maaliskuun alussa 2023.

Hakuohjeet ja -lomake löytyvät Tanssivirtaa-festivaalin etusivulta: www.tanssivirtaa.net

Tanssielokuvien haku julkistetaan erikseen. Tanssielokuvien ohjelmistoon voi hakea 1.10.2022-31.1.2023.

Tarkentavia kysymyksiä sekä lisätietoja hakemisesta ja festivaalista saat sähköpostitse: anniina(a)tanssivirtaa.net