Tanzmesse 2020 -kahvit Tanssin tiedotuskeskuksella 24.3. on peruttu!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
12.3.2020

Tiistain 24.3. klo 15-17 Tanzmesse-kahvit on peruttu. Seuraamme koronatilannetta ja järjestämme Tanzmesse-kahvit myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

—-

Euroopan merkittävin tanssialan messu- ja verkostoitumistapahtuma, ja ainoa pelkästään tanssiin keskittyvä myyntitapahtuma maailmassa, Tanzmesse järjestetään Saksan Dusseldorfissa 26.-30.8.2020.

Suunnitteletko osallistumista Tanzmesseen? Hienoa, niin mekin! 

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan messuille Tanssin tiedotuskeskuksen Tanzmesse-messuosaston kautta. Rekisteröityminen tapahtumaan Tiedotuskeskuksen messuosaston kautta maksaa 125€/hlö (sis. esitysliput, sisäänpääsy messuhalliin, keskustelu- ja muu ohjelma). Osallistujamäärää ei ole rajattu.

Messuille kannattaa osallistua yhdessä – porukalla olemme näkyvämpiä!

Tiedotuskeskus vastaa yhteisen messuosaston somistamisesta, pystyttämisestä ja purkamisesta sekä viestii lähtijöistä omissa kanavissaan. Tiekkarin osaston kautta messuille osallistuvat ryhmät/taiteilijat sitoutuvat toimittamaan pyydetyt kuva-, video- ja tekstimateriaalit yhteistä viestintää varten pyydettyyn päivään mennessä. Lähtijät vastaavat omista osallistumis-, matka- ja majoituskuluistaan sekä muista mahdollisista kuluista.

Tervetuloa kuulemaan lisää Tanzmessesta, Tiekkarin suunnitelmista sekä kertomaan omistasi yhteisille kahveille Tanssin tiedotuskeskukselle 24.3. klo 15-17. Ilmoittauduthan etukäteen (pe 20.3. mennessä) Annille: anni.leino@danceinfo.fi – Ilmoitathan myös mikäli et pääse kahveille, mutta olet kiinnostunut lähtemään messuille yhdessä. 

Oletko osallistumassa ensimmäistä kertaa Tanzmesseen? Tule ihmeessä kahveille kuulemaan lisää. Kannattaa myös tutustua messuorganisaation laatimaan muistilistaan (pdf:n sivut 15-20), joka on tehty helpottamaan omien tavoitteiden kartoittamista: Exhibitor’s-guide-2020_Tanzmesse2020.

Mitä Tiekkari tekee messuilla? Lue lisää täältä. 

Tapahtuma Facebookissa