Tanzmesse-kahvit etänä 6.5. klo 14 – tervetuloa mukaan!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
9.4.2020

Tanssin tiedotuskeskus järjestää etäkahvit keskiviikkona 6.5. klo 14 kaikille Tanzmessesta kiinnostuneille ja lähtöä suunnitteleville. 

Tanssin tiedotuskeskuksella on edelleen suunnitelmissa osallistua suurimpaan kansainväliseen tanssin messutapahtumaan Tanzmesseen Saksan Düsseldorfissa 26.-30.8.2020. Koronatilanteesta johtuen messujärjestelyjen edistäminen on kuitenkin tänä keväänä normaalia hitaampaa. Tällä hetkellä odotamme Tanzmesse-organisaation päätöstä tapahtuman toteutumisesta elokuun lopussa. Kahvien tarkoituksena on kartoittaa tunnelmia ja ajatuksia messujen suhteen, tarjolla on vertaistukea, pohdintoja ja päivitettyjä aikatauluja.

Kahveilla läsnä ovat Tanssin tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm ja tuottaja Anni Leino. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä osallistuminen sido mihinkään.

Ilmoittauduthan kahveille 30.4. mennessä sähköpostitse: anni.leino@danceinfo.fi . Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki etäkahveille sähköpostiin viimeistään 6.5. aamupäivällä.

Omat kahvit mukaan 🙂 – lämpimästi tervetuloa!

Lue myös:

Tanzmessen Covid-19-päivitys

Mitä Tanssin tiedotuskeskus tekee kansainvälisillä messuilla?