Tanzmessen 2020 ohjelmistohaku on auki

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
4.6.2019

Internationale tanzmesse NRW on Euroopan merkittävin tanssialan messu- ja verkostoitumistapahtuma, ja ainoa pelkästään tanssiin keskittyvä myyntitapahtuma maailmassa.  Se järjestetään seuraavan kerran 26.–30.8.2020.

Haku Tanzmessen esitysohjelmistoon on auki, deadline on 30.9.2019.

Voit hakea kahdella tavalla:

a) Vuokraa osasto (booth) itse tai yhdessä toisen toimijan kanssa – hintaan sisältyy kaksi ilmaista hakemusta ohjelmistoon.

b) Hae Tanssin tiedotuskeskuksen osaston kautta. Hakeminen vaatii rekisteröitymisen ja kutsun Tiedotuskeskuksen boothin kautta hakemiseen. Hinta on 25 € + 7 % alv per hakemus. Kutsun saat Tiedotuskeskukselta.

Tanssin tiedotuskeskuksen kautta messujen esitysohjelmistoon voivat hakea kaikki Suomessa toimivat tanssiryhmät ja koreografit. Messuille voi tulla osallistumaan myös ilman esitystä.

Millä voit hakea?

  • Performance-kategorian esitysten on oltava max 60 minuutin pituisia tai 60 minuutin versioita pidemmästä teoksesta.
  • Teema on ”Tradition is the present” mutta voi hakea myös ilman kytköstä teemaan.
  • Kaikki nykytanssiin (contemporary) ja katutanssiin (urban dance) kuuluvat tyylit huomioidaan, myös valmiilla site-specific-teoksella voi hakea.
  • Open studioon voi hakea paitsi work-in-progress teoksella myös kiertuevalmiilla teoksella, jolloin se on osa Pitching-sessiota.
  • Voit hakea myös uudella tuotannolla, jonka on ensi-ilta 30.9. 2019 jälkeen (tai jopa ensi-ilta Tanzmessellä).
  • Lisää tärkeää tietoa hakuoppaassa ›

Toimi siis näin

Voit hakea vain jos olet rekisteröitynyt jollekin osastolle. Vuokraa siis booth tai ole yhteydessä Tanssin tiedotuskeskukseen, kansainvälisten asioiden päällikköön Katarina Lindholmiin.

Sitten luo Tanzmesse-tili (tai käytä vanhaa tiliäsi). Kirjaudu tilillesi ja hae ohjelmistoon. Maksa hakiessassi 25 € + alv.

Tarkemmat ohjeet Tanzmessen sivuilla ›

Lisää tietoa Tanssin tiedotuskeskuksen messuosallistumisista ›