Tanzmessen rekisteröitymistä aikaistettu

18.5.2016

Tanssin Tiedotuskeskus kutsuu suomalaisia tanssin alan ammattilaisia osallistumaan Düsseldorfin tanzmesse-tapahtumaan 31.8.-3.9.2016 osana Tanssin Tiedotuskeskuksen näyttelyosastoa.

Tanzmesse (www.tanzmesse.com) on joka toinen vuosi järjestettävä, pelkästään tanssiin keskittyvä messu- ja verkottumistapahtuma, johon osallistuu noin 1 600 tanssin ammattilaista 50 eri maasta.

Kuinka osallistun?

Tänä vuonna tanzmesse-rekisteröityminen tapahtuu Tanssin Tiedotuskeskuksen kautta. Rekisteröitymisen hinta on 95 eur + 7% ALV per henkilö.

Jotta pystyt rekisteröitymään, tarvitset kutsun Tanssin Tiedotuskeskukselta. Lähetä rekisteröitymiskutsupyyntö sähköpostitse Pirjetta Mularille, pirjetta.mulari(at)danceinfo.fi, 31.5.2016 mennessä. HUOM! AIKAISTETTU DEADLINE – jos haluat tietosi tanzmessen katalogiin Tiedotuskeskuksen osaston kohdalle tarvitsemme ilmoittautumisesi toukokuun loppuun mennessä.

Pyyntö on henkilökohtainen, joten jos ryhmästäsi lähtee useampi henkilö, tarvitsee jokainen oman kutsun. Kutsuun riittää tieto kutsuttavan etu- ja sukunimestä sekä sähköpostiosoite.

Rekisteröityminen kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti, jo toukokuun aikana. Rekisteröitymisen jälkeen pystyy luomaan itselleen profiilin tanzmessen sivuille, ja varaamaan esim. esityslippuja.

Mitä osallistuminen maksaa?

Jokainen tanzmesseen rekisteröitynyt varaa ja kustantaa oman matkansa itse (lennot, majoitus). Tanzmessen sivuilla on sopimushotelleja, ja niistä toimivin on nH Düsseldorf-City Hotel.

Tule tanzmesse-tapaamiseen!

Tanssin Tiedotuskeskus järjestää kaksi tanzmesse-tapaamista:

1) Tanzmesse ABC – ensikertalaisille ke 25.5. klo 14-16

Tapaaminen on tarkoitettu ensi kertaa tanzmesseen osallistuville taiteilijoille ja tuottajille:

Miten saan tapahtumasta parhaan hyödyn irti?
Kuinka verkotun?
Mitä materiaaleja pitäisi olla mukana?

Tervetuloa kuuntelemaan kokemuksia ja keskustelemaan, sekä verkottumaan muiden tanzmesse-ensikertalaisten kanssa!

2) Tanzmesse–tapaaminen konkareille pe 20.5. klo 9.30-11.30

Tapaaminen on tarkoitettu taiteilijoille, tuottajille ja organisaatioiden edustajille, jotka ovat olleet aikaisemmin tanzmessessa. Tarkoituksena on hioa Tiedotuskeskuksen tanzmesse-konseptia ja suunnitella messuilla järjestettävää oheisohjelmaa.

Molemmat tapaamiset järjestetään Kaapelitehtaalla, tarkempi tapaamispaikka ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset molempiin tilaisuuksiin pe 13.5.2016 mennessä Pirjetta Mularille, pirjetta.mulari(at)danceinfo.fi

Nähdään tanzmessen merkeissä!

Pirjetta & Dance Info Finland Team