Tarjoa harjoitustila kesäkuussa Helsingissä vierailevan Hip Hop -esityksen treeneille?

ILMOITTAJA: SUOMEN BENELUX INSTITUUTTI
8.3.2023

Nimeni on Yohannes Henriksson ja olen Suomen Benelux instituutin ohjelma-assistentti. Juuri nyt tuotan yhdessä instituutin kanssa poikkitaiteellista tanssiesitystä nimeltä: The Texture of Connection.

Projekti on improvisaatioesitys, joka on saanut inspiraationsa sekä afrikkalaisesta perinteisestä tanssista että Hip Hop -tanssiringeistä; tila, jossa mitään ei harjoitella etukäteen ja kaikki luodaan hetkessä.

Esityksessä nähdään kaksi tanssijaa: Saskia Nartey-Wemegah (NL/GH), Hamis Ahmed (FIN/UG), runoilija Sean D. Henry-Smith (NL/US) ja äänisuunnittelija Sebastian Kurten (FIN). Tavoitteena on, että taiteilijat yhdistyvät toisiinsa elävän taiteellisen kokeilun kautta luomalla keskustelua/yhteyttä eri taiteenalojen välillä. Tanssista tulee esimerkiksi runouden jatke ja äänimaailmojen laajennus, joka lopulta sekoittuu ja hämärtää kaikkien ilmaisumuotojen välisiä linjoja.

Vaikka esitys on pohjimmiltaan kokeellista ja improvisaatiota, se on silti rakennettava, jotta siitä saadaan kaikki irti. Toivomme yhteistyöstä harjoitustilaa hankkeelle (2 päivää). Harjoitustilaa tarvittaisiin kahdeksi päiväksi 12. ja 13. kesäkuuta, sillä projekti esitetään Helsingin URB-festivaalilla 15. kesäkuuta 2023.

Lisätietoja ja yhteydenotot: yohannes.henriksson@finncult.be