Tarjouspyyntö tapahtumista tai esityksistä Helsingin Kalasataman alueelle 2020

ILMOITTAJA: HELSINGIN KAUPUNKI, YLEISET KULTTUURIPALVELUT
2.12.2019

Kalasataman tapahtumat ovat osa Kalasataman ympäristötaidehanketta, jonka tavoitteena on asukkaiden viihtyvyyden parantaminen pitkän rakentamisvaiheen aikana. Hankkeen avulla toteutetaan pysyvää ja väliaikaista taidetta sekä tapahtumia.

Nyt kuudetta kertaa järjestettävällä tarjouskilpailulla haetaan tapahtumia, esityksiä sekä kulttuuri- ja taidehankkeita, jotka elävöittävät Kalasataman asuinaluetta, lisäävät alueen viihtyisyyttä ja edistävät yhteisöllisyyttä alueella. Helsingin keskustan kupeessa oleva Kalasatama valmistuu vuoteen 2040 mennessä, jolloin asukkaita on 25 000 ja työpaikkoja yli 10 000.

Tarjouksen jättäjän tulee olla rekisteröitynyt yhteisö, esimerkiksi taiteen ammattilaisyhteisö, taidelaitos tai asukasyhdistys. Toiminta voi alkaa erillisen kirjallisen sopimuksen (tilauksen ja tilausvahvistuksen) allekirjoittamisen jälkeen alkukevään 2020 aikana ja sen tulee päättyä viimeistään 30.11.2020. Tarjouksen jättäjä vastaa itsenäisesti hankkeen toteutuksesta. Kaupunki voi tarvittaessa avustaa hankkeiden tiedotuksessa erikseen sovittavalla tavalla.

Tavoitteena on, että vuonna 2020 käytettävissä olevalla summalla, noin 40 000 euroa (Alv 0 %), saataisiin Kalasatamaan useampia esityksiä, tapahtumia tai hankkeita.

Tarjousaika päättyy 5.12.2019 klo 13.00.

Tarkemmat tiedot, aluerajaus ja tarjouslomake:  https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/kalasatamaan-haetaan-taas-tapahtumia-tarjouskilpailulla