Teater Viirus söker en ny marknadsförare

ILMOITTAJA: TEATER VIIRUS
9.12.2019

Teater Viirus söker en ny

MARKNADSFÖRARE

som samtidigt fungerar som teaterns informatör. Intervjuer hålls fortlöpande och anställningen inleds så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Viirus är en svenskspråkig ensembleteater belägen på Busholmen i Helsingfors som producerar scenkonst för hemmascenen och turnéverksamhet samt kuraterar gästspel. Vi erbjuder en konstnärligt ambitiös arbetsplats med en stark arbetsgemenskap.

Till marknadsförarens uppgifter hör att locka publik till teatern genom inbjudande texter och visuella element. Marknadsföraren producerar innehåll för teaterns hemsida, sociala medier och nyhetsbrev, samt ansvarar för marknadsföringskampanjer och tryckmaterial. Marknadsföraren sköter också gruppförsäljning och fungerar som teaterns presskontakt. Stora delar av arbetet sker i samarbete med Viirus grafiker och övriga personal, men jobbet förutsätter också självständighet och egen initiativförmåga.

Arbetet kräver utmärkta kunskaper i svenska och god finska och engelska. Ett stort plus är intresse för scenkonst och kulturbranschen samt erfarenhet av foto- och videoeditering.

Fritt formulerad ansökan samt CV skickas per e-post till Viirus administrativa ledare Jonatan Fogelholm: jonatan.fogelholm@viirus.fi. Jonatan svarar också på frågor om anställningen på numret 050 3300 632.

www.viirus.fi

https://www.facebook.com/ViirusTeater/