Teatterifestivaali Lain§uojattomien esityshaku auki vuodelle 2021 auki 4.12.2020 asti

ILMOITTAJA: RAKASTAJAT-TEATTERI
1.12.2020

Rakas festivaalimme täyttää jo 22 vuotta, ja tiedossa on viisi päivää silkkaa teatterin juhlaa! Odotamme ehdotuksianne ohjelmistoon pikimmiten, mutta viimeistään 4.12.2020 mennessä.

Seuraava, järjestyksessään 22. Teatterifestivaali Lain§uojattomat järjestetään Porissa 19.-23.5.2021.

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi teemme seuraavasta festivaalista jälleen hieman pienemmän, joten todella rajallinen määrä esityksiä mahtuu mukaan. Haussa on esityksiä niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin – katuteatteria ja klubiohjelmaa myös.

Haemme erityisesti paikkasidonnaista ohjelmaa kadulle, kaupunkiin, kauppakeskuksiin ja yllättäviin paikkoihin, tarkoituksena elävöittää Porin keskusta-aluetta. Etsimme tietysti rohkeita, puhuttelevia ja ajan hermolla olevia esityksiä myös teatteritiloihin.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan katsomaan valmiita esityksiä etukäteen. Esityskutsuja voitte lähettää myös alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Tästä syystä pyydämmekin teitä ilmoittamaan hakemuksen yhteydessä mahdollisista esitysajoista. Mikäli kyse on valmiista esityksestä, toivomme siitä joka tapauksessa taltiointia.

Kertokaa hakemuksessanne:

-lyhyesti millaisesta esityksestä on kysymys
-mikä on ryhmänne kokoonpano ja lyhyt esittely
-kuinka monta henkilöä on kiertuetyöryhmässä (taiteellinen, tekninen ym. vierailulle paikan päällä oleellinen henkilökunta)
-sekä esityksen tekniset tiedot (raiderit, tilatarpeet, valokartat, äänentoiston tarpeet, erityistoiveet yms.) ja tallenne
-myös muu visuaalinen materiaali, kuten esityskuvat, arvostelut, trailerit ynnä muut ovat tervetulleita

Yhteydenotot ja hakemukset festivaalille lainsuojattomat@rakastajat.fi viimeistään 4.12.2020.

Lisätietoa hakemisesta
Ystävällisin terveisin
Henri Välikangas
Tuotannon assistentti

Teatterifestivaali Lain§uojattomat 

Rakastajat-teatteri
lainsuojattomat@rakastajat.fi

Rakastajat-teatteri, Pohjoisranta 11, 28100 Pori
www.rakastajat.fi