Teatterikeskus edustaa esittävän taiteen vapaata kenttää – myös tanssin vapaan kentän toimijat tervetulleita edunvalvontajärjestön jäseniksi

ILMOITTAJA: TEATTERIKESKUS
3.2.2020

Teatterikeskus on vuonna 1971 perustettu esittävän taiteen etu- ja palvelujärjestö, joka on keskittynyt vuoden 2020 alusta alkaen entistä selkeämmin esittävän taiteen vapaan kentän edunvalvontaan. Teatterikeskuksen toiminnan keskeisiä tavoitteita on kasvattaa Taiteen edistämiskeskuksen jakamia harkinnanvaraisia toiminta-avustuksia ja lisätä päättäjien tietoa vapaan kentän toimintaolosuhteista.

Teatterikeskus edustaa esittävän taiteen kenttää laajasti genrerajat ylittäen. Torstaina 30.1. Teatterikeskus ja Tanssin tiedotuskeskus järjestivät yhdessä tapaamisen ”Tanssin vapaan kentän edunvalvontaa yhdessä?”, jossa esiteltiin Teatterikeskuksen toimintaa ja keskusteltiin tanssin vapaan kentän toiveista ja tarpeista edunvalvonnan suhteen. Tapaamisessa vahvistui ajatus, että tanssin vapaan kentän ja Teatterikeskuksen edunvalvonnan tavoitteet osuvat hyvin yksiin. Teatterikeskus tarjoaa jäsenistölleen edunvalvonnan lisäksi monipuolisia jäsenpalveluita ja neuvontaa, joista voisi olla myös hyötyä monille pienille tanssiryhmille näiden oman toiminnan tukena.

Lisätietoja Teatterikeskuksen toiminnasta, tavoitteista ja jäsenyydestä voit lukea tästä tiedostosta (pdf): Teatterikeskus_Tanssin edunvalvonta_2020 tai Teatterikeskuksen nettisivuilta.

Jos haluat kuulla lisää Teatterikeskuksesta tai jäsenyys järjestössä kiinnostaa ryhmäänne, ota yhteyttä vt. toiminnanjohtaja Kaisa Paavolaiseen (kaisa.paavolainen@teatterikeskus.fi, p. 040-7313655) tai jäsenasiantuntija Jaska Teuriin (jaska.teuri@teatterikeskus.fi, p. 045-2085220).