Teatterikeskus etsii tuottajaa LIVE2-hankkeeseen | Hae viim. 16.5.

ILMOITTAJA: TEATTERIKESKUS
4.5.2023

Teatterikeskus ry hakee yhtä tai useampaa tuottajaa lapsille ja nuorille suunnatun kiertuetoiminnan koordinointiin määräaikaiseen tehtävään ajalle 5/2023-6/2024

Tuottaja vastaa Teatterikeskuksen osalta esityksiä päiväkoteihin ja kouluihin vievän LIVE2-hankkeen käytännön toteutuksesta. Hanketta tehdään tiiviissä yhteistyössä Konserttikeskuksen kanssa.

Tuottajan tehtävänä on koordinoida hankkeen kautta tilattavia esityksiä mm. päiväkoteihin ja kouluihin ympäri Suomen. Tehtävä alkaa hankkeen käynnistämisvaiheessa ja tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä hankekokonaisuudesta, toimintamallin kehittämisestä ja kiertuetoiminnasta musiikin osalta vastaavan Konserttikeskuksen kanssa.

Tehtäviin kuuluu potentiaalisten tilaajien kontaktointi mm. puhelimitse ja sähköpostitse, yhteydenpito esitysten tuottajien, koulujen ja muiden tilaajien välillä, hankkeeseen liittyvien laskujen käsittely, yhteisöjen tuottajien neuvonta kiertuetoiminnan järjestämisessä ja tiedon koostaminen hankkeen raportointia varten. Tuottaja pääsee myös osallistumaan toimintamallin kehittämiseen erityisesti teatterin, tanssin ja sirkuksen näkökulmsta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta tuotannollisista tehtävistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja koordinointitaitoja. Hakijalta toivotaan kokemusta myyntityöstä sekä markkinointi- ja viestintäosaamista. Tehtävä edellyttää valmiutta ottaa yhteyttä niin esittävän taiteen yhteisöihin kuin myydä esitystarjotinta potentiaalisille tilaajille. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä pitää hanskassa useiden yhteisöjen eri puolin Suomea toteuttama kiertuetoiminta.

Eduksi luetaan aiempi kokemus kiertuetoiminnasta, esittävän taiteen (sirkus, tanssi, teatteri, esitystaide jne.) toimintamallien tuntemus ja kokemus yhteistyöstä koulujen ja päiväkotien kanssa. Erityisen hyvä on, mikäli hakijalla on riittävä osaaminen neuvoa hankkeessa mukana olevia yhteisöjä myös kiertuetoiminnan toteuttamisessa ja käytännön järjestelyissä.

Tehtävä edellyttää kykyä toimia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tuottaja työskentelee Teatterikeskus ry:n toimistolla (Eerikinkatu 3, Helsinki), ja tehtävässä on mahdollisuus myös etätyöhön.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.6.2024. Haemme tehtävään ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää (35 tuntia viikossa), mutta työajasta on mahdollista neuvotella. Työntekijätarpeen tarkentuessa ja riippuen tehtävään valittavan henkilön profiilista, hankkeeseen saatetaan palkata myös muita tuottajia.

Liitäthän hakemukseen mukaan palkkatoiveen. Teatterikeskus soveltaa Teatterialan työehtosopimusta (toimistotyöaika 35 h/viikko), ja palkkaukseen on varauduttu TAKU ry:n tuottajan vähimmäispalkkasuositusten mukaisesti, mikä tarkoittaa asiantuntijatasoisella tehtävänkuvalla n. 3 000 €/kk vähimmäispalkkaa.

Hakukirje ja ansioluettelo toimitetaan keskiviikkoon 16.5. kello 23:59 mennessä .doc tai .docx -muodossa sähköpostitse osoitteeseen sihteeri@teatterikeskus.fi.

Huomioithan, että haastateltavien valintaan saakka hakemukset käsitellään anonymisoituina, joten suosittelemme, että hakemus on tiivis eikä siinä ole hakijan kuvaa. Anonymisoinnissa hakemuksesta piilotetaan henkilötiedot, tieto tehtävän kannalta epäolennaisista henkilökohtaisista ominaisuuksista, sijaintitiedot ja yhteisöjen nimet.

Haastattelut järjestetään maanantaina 22.5. kello 16-19 välillä etäyhteydellä. Rekrytoinnin tiiviistä aikataulusta johtuen pyydämme varaamaan ajankohdan etukäteen. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan perjantaina 19.5. Valinnasta päätetään hallituksen kokouksessa viikolla 21. Rekrytoinnin eteneminen riippuu Teatterikeskuksen ja Konserttikeskuksen välisen delegointisopimuksen syntymisestä viikolla 19.

Kannustamme hakijoita erilaisella osaamisella ja eri taustoista hakemaan tehtävää.

Lisätietoja toiminnanjohtajaltamme sähköpostitse (mikael.kinanen@teatterikeskus.fi) tai maanantaina 15.5. kello 12:00-14:00 puhelimitse (040 731 3655).