TEATTERIMUSEO: LIITÄ TYÖSI OSAKSI NYKYTANSSIN KANSAINVÄLISTÄ HISTORIAA! Toimi 12.9. mennessä

ILMOITTAJA: TEATTERIMUSEO
6.9.2021

TEATTERIMUSEO AVAA MARRASKUUSSA AVAUTUVAAN SYVÄÄ LIIKETTÄ -NÄYTTELYYN TILAN NYKYHETKEN TEKIJÖILLE

Teatterimuseossa, tulevan Tanssin talon naapurissa, avautuu 2.11.2021 näyttely Syvää liikettä – suomalaisen nykytanssin kansainvälinen historia. Näyttelyssä tutustutaan suomalaisen nykytanssin vaiheisiin ja tuodaan esiin, kuinka ulkomaiset impulssit ovat vaikuttaneet suomalaiseen tanssiin 1900-luvun alusta tähän päivään saakka.

Avaamme näyttelyyn tilan nykytanssin ammattilaisille. Miten kansainväliset virtaukset, impulssit, yhteistyö ovat vaikuttaneet ja näkyvät työssäsi tanssitaiteilijana? Lähetä meille valokuva, piirros, äänitallenne, videoklippi, muistiinpano, luonnos tai vaikka esityksessä käytetty puku tai esine – jotain, joka liittyy nykytanssissa tekemääsi kansainväliseen yhteistyöhön tai muuten näyttelyn teemaan. Materiaali voi olla vanhasta teoksesta, olla juuri nyt työn alla tai vaikkapa unelma jostain tulevasta.

Teatterimuseon verkkosivuille on avattu sähköinen lomake, jonka kautta digitaalista aineistoa on helppo lähettää. Se on samalla harppaus Teatterimuseon hankkeessa kohti osallistavaa näyttelykäsikirjoittamista. Verkkosivuillamme kerromme lisää Syvää liikettä -näyttelyn aineistokeräyksestä ja näyttelystä. Osallistamishanketta ja aineiston lähettämistä koordinoi projektituottaja Jani Tihinen. Häneen voit olla yhteydessä, jos haluat ehdottaa näyttelyyn esineistöä.

jani.tihinen@teatterimuseo.fi

Toimi 12.9. mennessä, jos haluat päästä vaikuttamaan, millaista aineistoa juuri tämän hetken nykytanssista Teatterimuseossa nähdään!