Tehdas tanssii -festivaalin kurssit Hämeenlinnassa 2.–7.8.2019

ILMOITTAJA: TEHDAS TANSSII -FESTIVAALI
29.5.2019

Tehdas tanssii on nykytanssin festivaali, joka järjestetään kuudetta kertaa Hämeenlinnan Verkatehtaalla ja eri puolilla kaupunkia. Ohjelmassa kursseja, vierailuesityksiä ja yleisötapahtumia.

Neljä kurssia toivottaa tervetulleiksi kaikki, ensikertalaisetkin. Uutta ovat esimerkiksi hikisen hauskanpidon Dance -tunnit, Yamuna Body Rolling -kehonhuolto ja hämeenlinnalaisen Nella Kaartisen Metsätanssi Aulangon puistometsässä.

Torijameissa pannaan jalalla koreasti Hämeenlinnan torilla! Joraamaan pääsee maanantaista keskiviikkoon 5.–7.8.19 klo 12.30. Ohjelmassa on esimerkiksi lenkkaribalettivartti, paikallisten tanssin harrastajien esityksiä ja festivaalivieraiden haastatteluja. Vapaa pääsy!

Ensimmäistä kertaa festivaali päättyy tanssibileisiin kun Tsuumin esiintyjät vievät yleisön pyörähtelemään Suisto-klubille karaokejamien merkeissä.

Yksi Tehdas tanssii –festivaalin helmistä on edistyneille tanssin harrastajille, ammattilaisille, sekä ammattiin opiskeleville tarkoitettu mestarikurssi. Siellä valmistetaan pääopettaja ja koreografi Natasha Lommin kanssa pienoisteos Sibeliuksen musiikkiin. Koreografia esitetään festivaalin päätösillassa Verstas-näyttämöllä.

Ilmoittaudu kursseille täällä.

Dance
Contemporary Jazz
Mestarikurssi
Metsätanssi
Musikaalitanssi
Opettajien viikonloppu (la)
Opettajien viikonloppu (su)
Opettajien viikonloppu (la-su)
Lattia- ja paritekniikka
Pilates
Yamuna Body Rolling

Tervetuloa nauttimaan tanssista!

LINKIT

https://www.verkatehdas.fi/

Dance! – Tiia Redsven-Heino

Yamuna Body Rolling – Merja Snellman

Metsätanssi – Nella Kaartinen

Torijamit

www.tsuumi.com

Tanssiteatteri Tsuumi: Kake – Tiellä tähtiin

Mestarikurssi