Tero Saarinen Company hakee viestintäasiantuntijaa ja talous- ja henkilöstöpäällikköä

ILMOITTAJA: TERO SAARINEN COMPANY
16.3.2022

Tero Saarinen Company etsii kasvavaan joukkoonsa viestintäasiantuntijaa (Communications Specialist) ja talous- ja henkilöstöpäällikköä (Head of Finance & HR). Etsimämme henkilöt pääsevät työskentelemään ainutlaatuisten sisältöjen parissa, innostuneessa ja uteliaassa ilmapiirissä. Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen tanssiryhmän toimintaan osana eri alojen huipuista koostuvaa työyhteisöämme, sekä viihtyisän työympäristön toimitiloissamme Kaapelitehtaalla.

Hakemamme viestintäasiantuntija on vahva sisällöntuotannon osaaja käytännön työhön, mutta toivomme sinulta myös näkemystä ja kokemusta brändimme sisältöjen, visuaalisuuden, keinojen ja kanavien kehittämiseen. Keskityt työssäsi erityisesti TSC:n sidosryhmäviestintään ja -tapahtumiin, palvellen muun muassa TSC:n Ystäviä, B2B-ostajia, rahoittajia ja muita vaikuttajia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toiminnanjohtajan ja markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkea-asteen koulutus, erinomaiset sosiaaliset ja viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi sekä kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta visuaalisesta viestinnästä. Taiteen kentän tuntemus, organisointikyky ja kansainvälinen suuntautuminen ovat keskeisiä tehtävässä onnistumiseksi.

Etsimme lisäksi talous- ja henkilöstöpäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysvapaan ajalle 9.5.2022–31.8.2023 (jatko mahdollinen). Talous- ja henkilöstöpäällikkö työskentelee yhteistyössä toiminnanjohtajan ja tilitoimistomme kanssa ja vastaa kokonaisvaltaisesti Tero Saarinen Companyn taloushallinnosta. Tehtäviin kuuluu mm.:

  • talousarvion valmistelu, toteuman ennakointi ja seuranta,
  • maksuliikenteeseen, laskutukseen, kirjanpitoon ja raportointiin liittyvät tehtävät,
  • palkanmaksusta vastaaminen,
  • henkilöstöhallinnon tehtävät: työsopimusten laatiminen, työajanseuranta, henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi.

Lisäksi talous- je henkilöstöpäällikkö vastaa Tero Saarinen Companyn vakuutusturvasta ja toimistohankinnoista.

Lue lisää ja hae paikkoja perjantaihin 8.4. mennessä!

Viestintäasiantuntija ››

Talous- ja henkilöstöpäällikkö ››