Tervetuloa poikkeukselliseen versioon Liikkeellä marraskuussa -festivaalista: Jälkiä marraskuusta 14.–20. kesäkuuta

ILMOITTAJA: LIIKKEELLÄ MARRASKUUSSA
7.6.2021

Monen muun festivaalin tapaan Liikkeellä marraskuussa on joutunut mukautumaan jatkuvasti muuttuviin, epävarmoihin tilanteisiin ja uudelleen aikatauluttamiseen. Nyt on vihdoin varmistunut, että kesäkuulle venynyt festivaali pääsee esittämään kansainvälisiä vierailuesityksiä!

Vierailuesitykset

Alkuperäisistä suunnitelmista hieman mukautettuina esitetään teokset seuraavilta taiteilijoilta: Sheena McGrandles, Nada & Co,Giuseppe Chico & Barbara Matijevićja Frédéric Gies & Weld Company. Olemme kiitollisia, että nämä taiteilijat ovat malttaneet odottaa kanssamme, toivoa, ajatella mukana ja olleet avoimia sopeutumaan.

* Frédéric Gies & Weld Company esittävät meille jälleen uuden erikoisversion teoksestaan Tribute. Marraskuisen Tribute – the library version jälkeen meillä on suuri kunnia esittää Tribute – the outdoor version Tapiolan Amfiteatterilla lauantaina 19.6. – yhdeksän tanssijan kera.

* Sheena McGrandles ja hänen tiiminsä leikitteli idealla, että heidän teoksensa suuri seinä pystytettäisiin keskelle puistoa. Näin ollen, ja olosuhteista johtuen, myös Figured tullaan näkemään ulkotilassa maanantaina 14.6. Oopperan Amfiteatterilla kaksi hahmoa muovautuu uudelleen liikkuen seinän edessä, edestakaisin, leikaten, kääntäen, takaisin kelaten. Jatkuva sekasorto heijastuu heidän kehoillaan, tällä kertaa ulkona.

* Nada Gambierin sekä Giuseppe Chicon ja Barbara Matijevićin teoksille olemme löytäneet myös uudet tilat. Nada & Co:n The Voice of a City nähdään Nukketeatteri Sampossa kuusi kertaa 16.-20.6. Giuseppe Chicon ja Barbara Matijevićin Forecasting esitetään KokoTeatterissa 17. ja 18.6. Molemmat teokset esitetään 10 henkilön yleisölle kerrallaan, intiimissä ja siten hyvin erityisessä ympäristössä.

Mestarikurssi

Lisäksi olemme iloisia saadessamme vihdoin tuoda yhteen Esther Severin mestarikurssille Ongoing Moments valitut osallistujat. Suvilahden Eskuksella he pääsevät 17.-21.6. työstämään ja keskustelemaan dramaturgisista käsitteistä.

Keskustelutilaisuudet

Keskustelutilaisuudet Soup Talks järjestetään Eläintarhan huvilan olohuoneessa tiistaina 15.6., perjantaina 18.6., lauantaina 19.6. sekä sunnuntaina 20.6., aina kello 12. Jokaisen keskustelun moderoi Helsingissä asuva taiteilija.

Kaikki on valmista. Puuttuu enää teidän varauksenne ja että löydätte takaisin nauttimaan ja keskustelemaan teoksista, jotka olemme luvanneet teille esittää jo pitkään.

Tervetuloa!