Tietojen keruu vuoden 2019 tanssitilastoon on käynnistynyt

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
13.1.2020

Tanssin tiedotuskeskus kerää vuosittain tilastoihin vapaan kentän ammattilaisesitykset ja tanssielokuvien näytännöt sekä niiden katsojamäärät. Lisäksi kerätään tiedot yleisötyö- ja yhteisötanssitapahtumien määrästä ja osallistujista. Tilastotiedot kerätään sähköisellä lomakkeella tanssin toimijoilta itseltään.

Jokainen taidetanssia vuonna 2019 ammattimaisesti harjoittanut tanssiryhmä, koreografi ja tuotantokeskus on enemmän kuin tervetullut mukaan tilastoon! On tärkeää koko tanssin alalle, että mahdollisimman moni tanssitoimija ilmoittaa toimintansa mukaan kokonaislukuihin.

Esitys- ja katsojatilastot auttavat seuraamaan tanssialan pitkän linjan kehitystä sekä sitä, missä mennään nyt. Tilastoja tarvitaan, kun tietoa tanssin kentästä välitetään esimerkiksi päättäjille.

Edellisenä vuonna tilastotietojaan ilmoittaneet tanssitoimijat ovat saaneet ohjeet ja kutsun lomakkeiden täyttämiseen suoraan sähköpostiinsa. Jos et ole ollut tanssin tilastoinnissa aikaisemmin mukana ja haluat nyt ilmoittaa tietosi, ota pian yhteys tilastonlaatija Emma Vainioon: tilastot@danceinfo.fi. Saat häneltä linkin sähköiseen lomakkeeseen.

Lisää tietoa siitä, mitä tietoja kerätään ja mitä ei, löytyy täältä: http://www.danceinfo.fi/tilastot/tilastojen-ilmoittaminen/

TIETOJEN KERUU SULKEUTUU PERJANTAINA 31.1.2020. Sen jälkeen syötettyjä tietoja ei huomioida julkaistavissa tilastoissa, ellei asiasta erikseen sovita.

Kiitos avustasi!