Tietojen keruu vuoden 2020 tanssitilastoon on käynnistynyt!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
11.1.2021

Tanssin tiedotuskeskus kerää vuosittain tilastoihin vapaan kentän ammattilaisesitykset ja tanssielokuvien näytännöt sekä niiden katsojamäärät. Lisäksi kerätään tiedot yleisötyö- ja yhteisötanssitapahtumien määrästä ja osallistujista. Tilastotiedot kerätään sähköisellä lomakkeella tanssin toimijoilta itseltään.

Esitys- ja katsojatilastot auttavat seuraamaan tanssialan pitkän linjan kehitystä sekä sitä, missä mennään nyt. Tilastoja tarvitaan, kun tietoa tanssin kentästä välitetään esimerkiksi päättäjille.

Jokainen taidetanssia vuonna 2020 ammattimaisesti harjoittanut tanssiryhmä, koreografi ja tuotantokeskus on enemmän kuin tervetullut mukaan tilastoon! On tärkeää koko tanssin alalle, että mahdollisimman moni tanssitoimija ilmoittaa toimintansa mukaan kokonaislukuihin.

Edellisenä vuonna tilastotietojaan ilmoittaneet tanssitoimijat ovat saaneet ohjeet ja kutsun lomakkeiden täyttämiseen suoraan sähköpostiinsa. Jos et ole ollut tanssin tilastoinnissa aikaisemmin mukana ja haluat nyt ilmoittaa tietosi, ota pian yhteys tilastonlaatija Johanna Terhemaahan: tilastot@danceinfo.fi. Saat häneltä linkin sähköiseen lomakkeeseen.

Huomaathan, että tämä tilastointi koskee ainoastaan esityksiä ja muita tapahtumia, joissa yleisö on ollut paikan päällä. Verkossa toteutuneesta toiminnasta kokoamme tilaston myöhemmin erikseen.

Tietoa tanssin tilastoista sekä ohjeita tilastointilomakkeen käyttöön löytyy täältä: http://www.danceinfo.fi/tilastot/tilastojen-ilmoittaminen/

 

TIETOJEN KERUU SULKEUTUU PERJANTAINA 29.1.2021. Sen jälkeen syötettyjä tietoja ei huomioida julkaistavissa tilastoissa, ellei asiasta erikseen sovita.

Kiitos avustasi!