TIETOJEN KERUU VUODEN 2022 TANSSITILASTOON ON KÄYNNISTYNYT

ILMOITTAJA: SIRKUKSEN JA TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
18.1.2023

Uusi Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskus jatkaa erillisten Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskusten tilastointityötä. Tiedotuskeskus on nyt yhteinen, mutta tanssin ja sirkuksen tilastot laaditaan jatkossakin erillisinä. Esitys- ja katsojatilastot auttavat seuraamaan tanssialan pitkän linjan kehitystä sekä sitä, missä mennään nyt. Tilastoja tarvitaan, kun tietoa tanssin kentästä välitetään esimerkiksi päättäjille.

Tilastoihin kerätään aiempien vuosien tapaan vapaan kentän ammattilaisesitykset ja tanssielokuvien näytännöt sekä niiden katsojamäärät. Lisäksi kerätään tiedot yleisötyö- ja yhteisötanssitapahtumien määrästä ja osallistujista. Tilastotiedot kerätään sähköisellä lomakkeella tanssin toimijoilta itseltään.

Jokainen taidetanssia vuonna 2022 ammattimaisesti harjoittanut tanssiryhmä, koreografi ja tuotantokeskus on enemmän kuin tervetullut mukaan tilastoon! On tärkeää koko tanssin alalle, että mahdollisimman moni tanssitoimija ilmoittaa toimintansa mukaan kokonaislukuihin.

Edellisenä vuonna tilastotietojaan ilmoittaneet tanssitoimijat ovat saaneet ohjeet ja kutsun lomakkeiden täyttämiseen suoraan sähköpostiinsa. Jos et ole ollut tanssin tilastoinnissa aikaisemmin mukana ja haluat nyt ilmoittaa tietosi, ota pian yhteys tilastonlaatijaan: tilastot@circusdance.fi

Lisää tietoa siitä, mitä tietoja kerätään ja mitä ei, löytyy täältä: http://www.danceinfo.fi/tilastot/tilastojen-ilmoittaminen/

Tietojen keruu sulkeutuu keskiviikkona 1.2.2023. Sen jälkeen syötettyjä tietoja ei huomioida julkaistavissa tilastoissa, ellei asiasta erikseen sovita.

Kiitos avustasi!