Tilastointi käynnistyy tammikuun aikana

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
11.1.2018

Tietojen keruu vuoden 2017 tanssitilastoon käynnistyy tammikuun aikana.

Edellisenä vuonna tilastotietojaan ilmoittaneet toimijat saavat ohjeet ja kutsun lomakkeiden täyttämiseen suoraan sähköpostiin. Toimijat, jotka ovat olleet tauolla tai eivät ole olleet tilastoissa aikaisemmin mukana, voivat olla yhteydessä tilastonlaatija Kaisa Tiaiseen saadakseen kutsun heti keruun käynnistyessä.

Tanssin Tiedotuskeskus kerää tilastoihin tanssin vapaan kentän ammattilaisesitykset ja tanssielokuvien näytännöt sekä niiden katsojamäärät. Lisäksi kerätään tiedot yleisötyö- ja yhteisötanssitapahtumien määrästä ja osallistujista. Tilastotiedot kerätään toimijoilta itseltään. Jokainen taidetanssia vuonna 2017 ammattimaisesti harjoittanut tanssiryhmä, koreografi ja tuotantokeskus on enemmän kuin tervetullut mukaan tilastoon!

Lisää tietoa siitä, mitä lukuja kerätään ja mitä ei, löytyy täältä: http://www.danceinfo.fi/tilastot/tilastojen-ilmoittaminen/.

Tilastoilla on suuri merkitys tanssin kehitys- ja edunvalvontatyölle, minkä vuoksi on tärkeää, että mahdollisimman moni kentän toimija ilmoittaa toimintansa mukaan tilastoon!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!
Tilastonlaatija Kaisa Tiainen
tilastot@danceinfo.fi
Puh. 040 820 0225
(Huomaa muuttunut puhelinnumero!)