Toukokuussa haettavia apurahoja ja avustuksia

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
3.5.2022

Helsingin kaupunki: Mikroavustus helsinkiläisten taide- ja kulttuuritoimijoiden haettavissa koronasta palautumiseen. Kokeilulla tuetaan taide- ja kulttuurikenttää toteuttamaan kaupunkilaisille avoimia ja maksuttomia pop up -tapahtumia ja -toimintoja eri puolille Helsinkiä.
(Hakuaika 10. – 16.05.)
http://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/kulttuurin-avustukset/hakuilmoitus-mikroavustus-2022

Taiteen edistämiskeskus (Taike): Harvaan asuttujen alueiden taide- ja kulttuuritoiminnan edistämiseen. Avustus on tarkoitettu oikeuskelpoisille yhteisöille, joita ovat esimerkiksi kunnat, säätiöt, yhdistykset, osuuskunnat ja yritykset.
(Hakuaika 11.05. – 08.06.)
https://www.taike.fi/fi/avustukset-yhteisoille/-/stipend/AhK7rZDMBpbH/viewStipend/11185

Jane ja Aatos Erkon säätiö: Säätiö myöntää avustuksia tekniikan, talouden ja lääketieteen tutkimuksiin, kulttuurihankkeisiin sekä muihin hankkeisiin, joilla edistetään henkistä ja ruumiillista hyvinvointia.
(Hakuaika jatkuva)
https://jaes.fi/avustuksen-hakeminen-2/

Helsingin kaupunki: Projektiavustukset koronasta palautumiseen. Vuosille 2022 ja 2023 kohdennetut 450 000 euron eli yhteensä 900 000 euron lisämääräraha jaetaan projektiavustuksina. Niitä arvioitaessa kiinnitetään huomiota taide- ja kulttuuriavustusten voimassa oleviin arviointiperusteisiin, joita ovat muun muassa taiteellinen laatu, monimuotoisuus ja tasa-arvo sekä saavutettavuus. Projektiavustuksia voivat hakea yksityishenkilöt, työryhmät ja rekisteröityneet yhteisöt.
(Hakuaika jatkuva, eli hakea voi pitkin vuotta.)
https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/kulttuurin-avustukset/hakuajat

 

 

 

 

—-

Lisää kulttuurialan apurahoja: www.aurora-tietokanta.fi