TRE-metodin työpaja Helsingissä 5.-9.2.2018

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
23.1.2018

Tanssille ry järjestää Jyrki Rytilän ohjaaman TRE-menetelmän työpajan 5.-9.2. klo 11.45-13.15. Hinta yhdistyksen jäsenille on 50€ ja ei-jäsenille 80€. Ilmoittautumiset osoitteeseen workshop(at)tanssille.net
Paikka: Leipätehtaalla Helsingin tanssiopiston salissa LEI2 (Kaikukatu 4 A, 5.krs, Helsinki)

TRE-harjoituksessa opit yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet joilla käynnistät lihasten vapinana tai tärinänä alkava kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismi. Tämä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja haastavien kokemusten jännittämiä lihaksia. Syvien lihasjännitysten vapautuessa kehon aistimukset, tunteet ja ajattelu jäsentyvät uudelleen yksilön omaksi tavaksi liikkua, kokea itsensä ja olemisensa. Näin harjoitus voi käynnistää laaja-alaisen prosessin, josta on apua myös nykyhetken stressinhallinnassa.

Kurssilla tutustutaan myös TRE:n viitekehykseen, kehon stressireaktioihin: niiden syntymiseen ja purkamiseen. Saat ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).

TRE:n kehittäjä on amerikkalainen tohtori David Berceli, kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija. Hän on kehittänyt ja opettanut TRE-menetelmää yli 20 vuoden ajan.

Kurssin opettajana toimii Jyrki Rytilä. Hän on TRE-kouluttaja (TRE® Certification Trainer), DI, ja klassisen budon opettaja. Hän vastaa Suomessa uusien TRE-ohjaajien kouluttamisesta ja on opettanut TRE-stressinpukua viimeisen kymmenen vuoden aikana tuhansille ihmisille eri puolilla maailmaa.