TRE-työpaja Helsingissä 23.-25.10.2017 klo 11.45-13.15

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
10.10.2017

Tanssille ry järjestää Jyrki Rytilän ohjaaman kolmipäiväisen TRE-työpajan 23.-25.10. klo 11.45-13.15 Helsingin Leipätehtaalla (Kaikukatu 4). Hinta yhdistyksen jäsenille on 35€ ja ei-jäsenille 60€. Ilmoittautumiset osoitteeseen workshop(at)tanssille.net.

TRE-harjoituksessa opit yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet, joilla käynnistät lihasten vapinana tai tärinänä alkavan kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. Tämä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja haastavien kokemusten jännittämiä lihaksia. Syvien lihasjännitysten vapautuessa kehon aistimukset, tunteet ja ajattelu jäsentyvät uudelleen yksilön omaksi tavaksi liikkua, kokea itsensä ja olemisensa. Näin harjoitus voi käynnistää laaja-alaisen prosessin, josta on apua myös nykyhetken stressinhallinnassa.

Kurssilla tutustutaan myös TRE:n viitekehykseen, kehon stressireaktioihin: niiden syntymiseen ja purkamiseen. Saat ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).

TRE:n kehittäjä on amerikkalainen tohtori David Berceli, kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija. Hän on kehittänyt ja opettanut TRE-menetelmää yli 20 vuoden ajan.

Opettajana toimii Jyrki Rytilä. Hän on TRE-kouluttaja (TRE® Certification Trainer), DI, ja klassisen budon opettaja. Hän vastaa Suomessa uusien TRE-ohjaajien kouluttamisesta ja on opettanut TRE-stressinpukua viimeisen kymmenen vuoden aikana tuhansille ihmisille eri puolilla maailmaa.