TREenit! Ry hakee osa-aikaista työntekijää – Hae 23.4. mennessä

ILMOITTAJA: TREENIT! RY
13.4.2021

TREenit! Ry hakee osa-aikaista työntekijää

Osa-aikaisen työntekijän työtehtäviin kuuluu yhdistyksen käytännön toiminnan juoksevien asioiden hoitaminen (sähköposti, taloudenhoito, opettajien kontaktointi ja sopimusten luonnostelu, yhdistyksen tiedotuksen ja markkinoinnin hoitaminen, ilmoitusten laatiminen tulevista työpajoista ja niiden jälkitöiden hoitaminen sekä muita erikseen sovittavia työtehtäviä). Kiinnostuksen mukaan tuleva työntekijä voi olla mukana myös muissa yhdistyksen tulevaisuuden kannalta merkittävissä suunnittelutehtävissä. Työtehtäviin perehdytetään. TREenit! Ry:n hallitus toimii osa-aikaisen työntekijän esihenkilönä.

Tarjoamme määräaikaisen sopimuksen 1.6.-31.12.2021 (7 kk), jota voidaan jatkaa rahoituksen salliessa. Työaika on 32 h/kk ja palkka 480 €/kk. Perehdytys tapahtuu 3.-30.5.2021 välisenä aikana, jolloin tuntimäärä on 16-32 h/kk ja tuntipalkka 15 €/h. Perehdytys on samalla tehtävän koeaika.

Osa-aikaiselta työntekijältä edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta esittävien taiteiden ammattilaisten treenitoiminnan kehittämiseen Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti. Valittavan työntekijän eduksi katsotaan tuntemus TREenit! Ry:n toiminnasta, hyvät tietotekniset taidot, ymmärrys taloushallinnosta ja innovatiivinen ote tiedotukseen ja markkinointiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV pdf-muodossa osoitteeseen treenitry@gmail.com 23.4.2021 mennessä.

Vapaamuotoinen hakemus saa olla maksimissaan yhden sivun mittainen (ei sisällä ansioluetteloa). Kirjoita otsikkoon “Osa-aikainen työhakemus”.

Tiedustelut:
Nelli Ojapalo (pj.), p. 044 5644 773 (ma-pe klo 10-16 välisenä aikana)