TREenit! Ry järjestää: Jouko Enkelnotkon Ukulele tutuksi -kurssi Tampereella

ILMOITTAJA: TREENIT! RY - ESITTÄVÄN TAITEEN AMMATTILAISTEN YHDISTYS
13.3.2020

Ukulelen peruskurssi sopii sinulle, joka haluat oppia tämän hauskan ja sympaattisen sekä yllättävän moneen taipuvan soittimen perusteet. Tavoitteena on oppia ryhmässä perussointuja ja rämpytyskuviota ja päästä ainakin neljän soinnun hittikiertoon saakka, jolla voi säestää jo satoja lauluja.

Hyväntuulen ukulele on helppo soitin ottaa haltuun ja se sopii täydellisesti ensimmäiseksi soittimeksi. Soitamme soprano-ukulelea ja oma ukulele on suotavaa ottaa mukaan. Toki järjestämme soittimen niille, joilla ei sitä omasta takaa ole. Ilmoitathan, löytyykö sinulta tämä ihanuus itseltäsi.

Opettaja Jouko Enkelnotko on laulaja-näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on opetellut ukulelen soittoa yhdessä klovnien kanssa ja käytäntö on opettanut lisää. Jouko toimii agenttina sote-klovni Armas Aallontielle, joka soittaa ”ukea” ja innostuu monasti improvisoimaan lauluja yleisön antamiin aiheisiin. Armas opetti apurahavuonnaan Taysin aikuispotilaille ja hoitajille ukulelen perusteita.

Aikataulu:

ti 7.4. klo 17:30-19:00
to 9.4. klo 17:30-19:00
to 16.4. klo 16:00-17:30

Hinta:

30 € | TREenit! Ry:n, Tanssille ry:n ja Turku Dansart ry:n jäsenet
40 € | muut
20 € | opiskelijat

Paikka:

Liikelaituri, Yliopistonkatu 58D, Tampere

Ilmoittautuminen:

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ja maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan kurssilta. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Maksuohjeet

Saaja: TREenit! Ry
Tilinumero: FI47 4108 0010 3712 61
Viestikenttään: OMA nimesi / hintakategoria / mitä maksat.
(esim. Maija Meikäläinen / TREenit! Ry jäsen / Ukulele kurssi)

Peruutusehdot

Mikäli et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com. Työpajan voi peruuttaa maksutta 25.3.2020 asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta palautetaan 50 % osallistumismaksusta. 1.4.2020 jälkeen osallistumismaksun palautus ainoastaan terveydellisistä syistä ja lääkärin lausuntoa vastaan.

Järjestäjien peruuttaessa työpajan osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

Järjestäjillä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Huomioithan, että työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova.

Treenit! RY